Re: Homoseksualiści i ich tolerancja.
Cytat:
A tacy to nawet nie mogą mieć dzieci i nie są potrzebni dla ludzkiego gatunku.
Brawo! rozstrzelac bezplodnych, bezdzietnych i singli!
Cytat:
Człowiekowi "normalnemu" podobają się dziewczyny i chce rozmnażać się na rzecz gatunku.
Hmm to jak mnie nazwiesz? Bo mi sie podobaja dziewczyny ale nie mam zamiaru miec dzieci.
W sumie to nie powinienem wdawac sie w dyskusje z gimnazjalista, ale z drugiej strony trudno mi pohamować checi posmiania sie :mrgreen:
Volomirusie dyskusja z nim miała by sens, gdyby to były jeszcze jego poglądy :lol:
Ale obawiam się, ze jednak nie są, sądząc po wypowiedzi w temacie Jakiego jesteście wyznania ( czysty schemat rodzin ateistycznych):)
Dla wyjaśnienia moja rodzina jest katolikami, ale ja mam inne poglądy i mam chyba do tego prawo. A jak to nie są moje poglądy to czyje?? To, że ktoś jest bezpłodny to nie jest jego wina, singiel i małżeństwa bezdzietne mogą zawsze zmienić zdanie, a homoseksualiści przynoszą wstyd naszemu gatunkowi.
Cytat:
Zamieszczone przez Czesio133
Osobiście sądzę, że gejów nie powinno być w żadnym społeczeństwie, ponieważ uważam to za odchyłek od "normalności". Człowiekowi "normalnemu" podobają się dziewczyny i chce rozmnażać się na rzecz gatunku. A tacy to nawet nie mogą mieć dzieci i nie są potrzebni dla ludzkiego gatunku. Homoseksualiści to zaraza, na którą trzeba znaleźć odpowiedni lek. Mają odpowiednio (...), żeby pożądać kogoś o takiej samej płci i dlatego dla mnike jest to nienormalne i nigdy nie będę za tolerancją dla takich ludzi.
Zachęcam do przeczytania regulaminu - Lena
- Zasadniczy błąd.. Geje i lesbijki mogą mieć (własne) dzieci. W prawdzie nie z partnerem/partnerką ale mogą.
- Kobieta to nie człowiek? Bo kobieta, której podobają się kobiety to lesbijka.... :roll:
- jak już powiedziano wcześniej, rozstrzelać bezpłodnych i singli!
- tacy, jak Ty też nie są potrzebni gatunkowi. Swoim poziomem wypowiedzi reprezentujesz potencjalnego kandydata do nagrody Darwina...
- Zaraza? Głupota jest zarazą, na to niestety leku raczej nie będzie :(
A czy ty byś chciał być w takiej rodzini gdzie jest adpotowane dziecko przez dwóch ojców lub przez dwie matki? To dziecko by się źle czuło w towarzystwie innych dzieci. I nie wmawiaj mi, że jestem za wystrzelaniem singli i bezpłodnych bo tego nie powiedziałem. Jestem po prostu przeciwko upadkowi zasad.
Ja chyba jestem uzależniony od tego tematu...
Cytat:
A czy ty byś chciał być w takiej rodzini gdzie jest adpotowane dziecko przez dwóch ojców lub przez dwie matki?
A ty byś wolał dorastać w domu dziecka?
Cytat:
To dziecko by się źle czuło w towarzystwie innych dzieci.
Jeżeli złe samopoczucie w towarzystwie innych dzieci ma być kryterium, to powinno się zabronić posiadania dzieci szkolnym woźnym, policjantom czy nauczycielom, bo ich dzieci w podstawówce też lekko nie mają. Z resztą wyobraź sobie rozmowę:
-A mój tata jest pilotem, a mama kosmetyczką!
-A moi rodzice prowadzą sklep!
-A ja nie mam rodziców :(
To jest twoim zdaniem komfortowa sytuacja dla dziecka? Idąc dalej tym tropem powinno się zabijać dzieci nie umiejące grać w piłkę i t.zw. "kujonów", bo też nie mają łatwego dzieciństwa.
Cytat:
Jestem po prostu przeciwko upadkowi zasad.
Jakich zasad? Tych, które wymusił Kościół? W starożytnej Grecji, czy w Rzymie homoseksualizm był czymś zupełnie normalnym, więc to prześladowanie homoseksualizmu jest upadkiem zasad.
Cytat:
Zamieszczone przez Czesio133
A czy ty byś chciał być w takiej rodzini gdzie jest adpotowane dziecko przez dwóch ojców lub przez dwie matki? To dziecko by się źle czuło w towarzystwie innych dzieci. I nie wmawiaj mi, że jestem za wystrzelaniem singli i bezpłodnych bo tego nie powiedziałem. Jestem po prostu przeciwko upadkowi zasad.
Cytat:
Człowiekowi "normalnemu" podobają się dziewczyny i chce rozmnażać się na rzecz gatunku. A tacy to nawet nie mogą mieć dzieci i nie są potrzebni dla ludzkiego gatunku.
W tym cytacie jasno stwierdziłeś, że osoby nie mogące lub nie chcące mieć dzieci nie powinny istnieć w społeczeństwie.
Upadkiem zasad jest niejako twój tok myślenia...
- Dziecko nie zależnie od rodziców ma od groma powodów by czuć się "źle" w towarzystwie rówieśników. Jeśli nie masz homo-rodziców, to i tak znajdą na Ciebie coś innego. Poza tym, problem dzieci adoptowanych/wychowywanych przez rodziny homo nie leży w rodzicach, lecz wy całości homofobicznego społeczeństwa które ich piętnuje! To WY, homofoby jesteście problemem, nie homoseksualiści. To WAS powinno się leczyć, nie homosiów...
Przy moim aktualnym światopoglądzie i wiedzy nie miałbym problemu mieć dwóch ojców/dwie matki.. Lepsze to, niż tylko jeden(lub żaden) rodzic, wiesz?
Do adminów- wykasujcie wypowiedzi tego błazna z podstawówki Czesia bo homosi i ich przydupasy mają wodę na młyn. Bez odbioru.
Nagle sytuacja się odwróciła...
nie jest już tak śmiesznie jak z Arindalem? ;)
Zawsze byłem przeciw ekstremistom. Zwalczam i tych z lewa i z prawa.