-
Re: Kolejka
Maryniarz pohamuj troszeczkę jest nas coraz mniej wiec sie szanujmy i staż nie ma tu znaczenia masz pretensje pisz do MG on cie przeklinał na twoje argumenty odpowiem jednym tworzyłeś regulamin wiec go przestrzegaj. Nacja jest już innego gracza i wszystkie z tym związane sprawy i decyzje.
Daj przykład Maryniarz dogadaj z nowym kolegą graczem a nie róbmy rwetesu.Gilgamesz weź również pod uwagę że Maryniarz jest twoim sojusznikiem ,tury były cofane już nie raz ,warto być czasami elastycznym .
-
Markus z miłą chęcią ale kilka osób nie robi problemów a jeden nowy będzie dyktował warunki?? no wybacz. Chcesz proszę bardzo. Możesz robić równie dobrze za Kijów. Bo gram jeszcze tylko dla kilku osób między innymi dla Ciebie i nie chce podkładać świni rzucając ko... niestety już od dawna nie sprawia mi to przyjemności...
Poczekam tylko na blacka jak wroci po weekendzie i z ciekawosci zapytam ktory to go tak gonil zeby przeklikal moją tury.
-
Litwa
http://speedy.sh/wkEem/wko34t15Litwa.sav
Prosze robic
przypominam ze Litwa nie ma prawa atakowac Kijowskich jednostek.
-
Wiem Maryniarz prze klikał cie MG powód coś tam pisał dlaczego a kto :?:
Gilgamesz weż proszę powtórz swoją turę na linku który ci podeśle Maryniarz ,uwierz mi nie jest to nic nietypowego .
-
Przez to ze wyjechal na 4 dni i zeby czasem tura tyle nie stala. Dlatego kliknal.
-
Nic nie będę powtarzał. Skoro takie cyrki robicie, to wycofuję się z tego KO.
-
ok jeżeli się wycofujesz to ja wrócę i ponownie będę robił za Litwę.
Turę dam dzisiaj wieczorem jak wrócę z pracy . oczywiście z linka Maryniasza
-
Nie dziwne, że nowi nie chcą grać, skoro nawet się ich nie szanuje. Jestem prawie pewny, że dyplomatycznie załatwiając sprawę dałoby się dojść do tego czego chcieliście. Ale już trzeba było wyskakiwać z mądrościami.
-
Przepraszam za opóźnienie. Turę zrobię jutro wieczorem
Tylko 1 tura mnie ominęła ( i robił ją maryniasz )
chciałem z nim coś przedyskutować. Jutro do 23 wstawię
-
Pronooie bede nawet komentowal waszych madrosci... niech bedzie tak jak mowisz, jedni maja po 3-4 dni na ture inni 25 i jest kliknieta. A skoro napisalem ze sam zrobie co nawet meffisto wczensije pisal a pozniej ewidentnie napisalem PROSZE i ktos nie chcial... no sorry nie bede sie przed nik klanial.