Jest jakiś sposób/mod, aby obce prowincje na mapie, mogły mieć tylko takie armie, na jakie je stać?
Wersja do druku
Jest jakiś sposób/mod, aby obce prowincje na mapie, mogły mieć tylko takie armie, na jakie je stać?
Jak to jest z kampania dla wielu graczy ? Moznazapisac gre czy cos ? Czy trzeba grac az do podboju ?
jeżeli grasz na poziomie legendarnym to masz 2 autosave pod koniec 2 ostatnich tur. jak grasz na innych poziomach trudności to masz 1 autosave i możesz robić zwykły save w każdej chwili
Jak właściwie wygląda ta kampania dla wielu graczy? Każdy kolejno czeka na swoją kolej, a co jeśli dojdzie do bitwy? Inni gracze czekają?
Drugi gracz może grać za AI. Wtedy już nie ma się uczucia, że nasza jedna armia bez problemu rozgromi trzy armie AI wspomaganego przez żywa osobę ;)
Ja tam wolałem obserwować - za cienki jestem ^^.
Pare minut temu lagło mi kompa , a tak dobrze mi szło seleucydami . Gram na poziomie trudnym będe mieć auto save ? Albo jak dam kontynuj kampanie?
Autosave pojaiwia się zawsze po zakończeniu tury. Jeżeli nie dałeś "zakończ" i padł sprzęt to gra powinna pamiętać ostatni zapis autom - z poprzedniej tury.
Mam pytanie, czy można w kampanii dla wielu graczy ustawić tryb realizmu?
Będziesz teraz wszędzie się o to pytał jakby założenie jednego tematu nie wystarczyło? Nie znam odpowiedzi na twoje pytanie, a gdybym znał - nie podałbym ci go. Może nauczyłbyś się wtedy czytania regulaminu i, że nie jesteś pępkiem świata na tym forum.