Uwaga- śmieszne tylko dla wtajemniczonych. Ja spadłem z krzesła:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198006594771
Wersja do druku
Uwaga- śmieszne tylko dla wtajemniczonych. Ja spadłem z krzesła:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198006594771
Niezastąpiony Zakapior! Polecam czytać wszystkie jego posty, bo koleś wali takie "kfiatki" bardzo często;)Cytat:
A od kiedy ateista rozróżnia dobro i zło? Sumienie Ci tak powiedziało? Przecież w nie nie wierzysz :lol:
Kiepskie, mam coś lepszego od Volomira:
Cytat:
ty nadal oceniasz eutanazję przez pryzmat tego, że niektórzy ludzie to szuje.
Cytat:
co jest dziwnego, że myślę o różnych rzeczach? Już teraz wiem, że chcę być skremowany
Cytat:
Mój przodek upolował mamuta
Cytat:
Nie interesuje mnie jakie masz poglądy, interesuje mnie to, że nie potrafisz argumentować
Cytat:
Lepsze to niż opieranie moralności na książce napisane setki lat temu, przez przypadkowych ludzie, gdzie mamy wolną wolę, ale za działania sprzeczne z tym co napisane idzie się do piekła.
Cytat:
Poza tym nie jestem tutaj, żeby dawać Ci satysfakcje.
Cytat:
To po co ta wolna wola?
No i mega końcówa:Cytat:
To, że ludzie mogą próbować czy próbują eutanazję wykorzystać nie ma wielkiego znaczenia w tym momencie.
:lol: :lol: :lol:Cytat:
To co jest mocną podstawą? Pewnie napiszesz, że logika i fakty
:? serio? Jeśli to jest łapu-capu według Ciebie to przykro mi, bo to jest na prawdę kiepskie.
Czy naprawdę kiepskie niech inni osądzą.
Ps: zacząłeś łapu-capu to masz :mrgreen:
Kiepskie i to bardzo, rozumiem jakbyś powrzucał jakieś konkretne moje wypowiedzi, to spoko, ale Ty nie wiem co powybierałeś. Nie mam nic przeciwko lądowaniu w tym temacie, już parę razy tu byłem i luz, ale wytłumacz mi więc co jest śmiesznego (czemu niby to powinno być w łapu-capu) w:
Cytat:
ty nadal oceniasz eutanazję przez pryzmat tego, że niektórzy ludzie to szuje.
Cytat:
co jest dziwnego, że myślę o różnych rzeczach? Już teraz wiem, że chcę być skremowany
Cytat:
Nie interesuje mnie jakie masz poglądy, interesuje mnie to, że nie potrafisz argumentować
Cytat:
Lepsze to niż opieranie moralności na książce napisane setki lat temu, przez przypadkowych ludzie, gdzie mamy wolną wolę, ale za działania sprzeczne z tym co napisane idzie się do piekła.
szczególnie to...Cytat:
To po co ta wolna wola?
Cytat:
To, że ludzie mogą próbować czy próbują eutanazję wykorzystać nie ma wielkiego znaczenia w tym momencie.
Szczególnie to ostatnie, bardziej wyrwane z kontekstu nie mogło być. Nie potrafiłeś odnieść się do tego w dyskusji, teraz robisz szopkę w łapu-capu. To był kiedyś świetny temat, a takie posty jak Twój, go po prostu niszczą.Cytat:
To co jest mocną podstawą? Pewnie napiszesz, że logika i fakty
Kolejna osoba próbuje się zemścić na Volomirze za wrzucenie do Łapu-Capu...
I znów nie wrzuca nic śmiesznego. :roll:
Mnie to bawi po obu stronach.Taka gimbo-spinka w internetach :mrgreen:
Niech zrobia ustawke na multi i po krzyku...Niemniej czasem fajnymi kwiatkami sie obrzucaja nawzajem ;)
Powinien być zakaz wrzucania cytatów z Agory.