Sareth4 ( chyba tak , jak nie pójdzie to spróbuj po mejlu wyszukać cr71@onet.eu)
Wersja do druku
Sareth4 ( chyba tak , jak nie pójdzie to spróbuj po mejlu wyszukać cr71@onet.eu)
Voitek Sareth
Man City - Barca 2:1
Man Utd - Barca 2:3
Super mecze ;)
Obaj mielismy masakrycznego farta. Ja w pierwszym meczu a ty w drugim : 8-)
Jestem ciekaw ile tutaj osób gra tak regularnie w fife 12 ? Można by jakąś lige zorganizowac , ja będe uzupełniał a poprosze kolege to nam tabelkę zrobi . Ile osób byłoby chętnych ?
Ja
Ja niedługo kupię Fife 12 to mogę zagrać :) Mozna na każdej platformie, czy tylko PC? Gram jak coś na ps3 :PCytat:
Zamieszczone przez Sareth4
też mogę zagrać jakby co ;)
Aż 4 mamy :P
Dobra to mamy z moich obliczeń 5 osób.Jeśli nadal wszyscy chętni to spróbujemy się za to zabrac , ale wpierw trzeba jakieś zasady ustalic
1 Przede wszystkim proponuje każdy z każdym z meczami rewanżowymi . Turniej pucharowy byłby za przeproszeniem do dupy bo by były max 2 mecze dla finalistów.
2 Proponuje grac klubami z zasadą eliminacji drużyny na jedną połowę sezonu. Albo można zagrac tak , że wybierzemy pule zespołów , z którego zrobię losowanie i każdy dostanie swój zespół i będzie musiał nim grac przez cały czas.
3 Nie przewiduje żadnych problemów , ma byc kameralna przyjacielska liga , ale oczywiście w razie jakiś problemów to ss na forum.
No i to by było na tyle.
Wypowiedzcie się jak wy to widzicie. No i przychylam się do pytania oskara - czy gracz z ps3 moze grac z graczem pc ?
ps3 nie moze grac z pc