Nie łamie regulaminu, więc nie widzę podstaw.Cytat:
Zamieszczone przez Zakapior-san
Wersja do druku
Nie łamie regulaminu, więc nie widzę podstaw.Cytat:
Po pierwsze nie jestem z podstawówki, a po drugie ja tylko wyrażam opinie, bo po to ten temat został założony. A jak im się nie podoba to ....Cytat:
Tak w ogóle to zdajecie sobie sprawę że wyzywanie od gimnazjalistów też nie jest szczytem kulturalnego i rzeczowego prowadzenia rozmowy?
Oj tam od razu homofoby. Fobia równa się lęk, a my się nie boimy homosiów, tylko po prostu się ich brzydzimy. Na szczęście za normę zwykło uznawać się większość i leczyć przypadki nienormalne, przynajmniej te które rokują nadzieję na wyleczenie. A póki co większość, a zatem i normę, stanowią heteroseksualiści...Cytat:
Zamieszczone przez kuroi
Nie zweryfikuję tego ;) "Jest katolicka" to tak nawiasem. Nie ważne nawet jeśli katolicka w temacie o wyznaniu powieliłeś schemat, tu napisałeś kolejną bajkę z sufitu, więc wniosek narzuca się sam. ;)Cytat:
Dla wyjaśnienia moja rodzina jest katolikami, ale ja mam inne poglądy
[/quote:1xnpzkvd]Cytat:
[quote:1xnpzkvd]. A jak to nie są moje poglądy to czyje?? To, że ktoś jest bezpłodny to nie jest jego wina, singiel i małżeństwa bezdzietne mogą zawsze zmienić zdanie, a homoseksualiści przynoszą wstyd naszemu gatunkowi.
Z doświadczenia widzę jak powielasz czyste schematy.
To, że ktoś powtarza obcą tezę nie jest równoznaczne, że to jego poglądy. W dzieciństwie człowiek jest bombardowany schematami, dopiero później może to samemu 'przetworzyć', na tyle by miało to racjonalne podstawy.
Nie powiesz mi, że 8/9 latek wyraża swoje 'poglądy' idąc do komunii. :lol: Nie rozumie tego. Tak jak ty piszesz to czyste fantasy, nie wydaję mi się, by były to twoje przemyślenia, by w ogóle w jakimkolwiek stopniu były przemyślane.
Twój "pogląd" na temat homoseksualistów to bajka, idąca na przekór osiągnięciom cywilizacyjnym, pewne rzeczy zostały już potwierdzone, wystarczy sięgnąć do książek, bądź przynajmniej internetu.
Na szczescie homoseksualizm to nie choroba i nie da sie tego "leczyc". Z drugiej strony, na glupote nie ma lekarstwa, szkoda.Cytat:
Na szczęście za normę zwykło uznawać się większość i leczyć przypadki nienormalne, przynajmniej te które rokują nadzieję na wyleczenie. A póki co większość, a zatem i normę, stanowią heteroseksualiści...
1. Dlaczego "na szczęście"?Cytat:
Na szczescie homoseksualizm to nie choroba i nie da sie tego "leczyc".
2. Kto stwierdził, że to nie choroba?
3. O dziwo znane są przykłady "wyleczonych".
Przecież głupota podobnie jak homoseksualizm nie boli, a jak nie boli to nie choroba. :lol: Skoro coś nie jest chorobą to się tego nie leczy. Ignorujesz własną logikę myślenia?Cytat:
na glupote nie ma lekarstwa, szkoda
Fobia - to również strach, czyli lęk przed nieznanym. Ciekawe zdanie w kwestii owej fobii wyraził nasz pierwszy czarno skóry poseł. Dodam z doświadczenia jako 'inny' wśród większości.Cytat:
Fobia równa się lęk, a my się nie boimy homosiów, tylko po prostu się ich brzydzimy..... i leczyć przypadki nienormalne, przynajmniej te które rokują nadzieję na wyleczenie. A póki co większość, a zatem i normę, stanowią heteroseksualiści...
W jaki sposób się ich brzydzisz :?: Dlaczego :?: Heteroseksualny seks/zachowania też może/gą brzydzić - zależy w jakim 'wydaniu'.
Homoseksualizm to nie choroba, nie da się go leczyć, są to ludzie dokładnie tacy jak hetero( względem psychologicznym), tylko z innym wrodzonym popędem płciowym. To jest jedyna różnica zatwierdzona naukowo.
Czyli jest to równoznaczne z tym, kto nie należy do większości jest nienormalny.Cytat:
Na szczęście za normę zwykło uznawać się większość
Edit: Zakopior pewnie, będziemy teraz klasyfikować naukę wedle upodobań. jak to zwykle z Tobą do wiadomości przyjmujesz to - co chcesz. :lol:
1. na szczescie bo to dobrze, ze ludzi, którzy kochaja ta sama plec sa traktowani jako normalni, niechorzy, bo w koncu tacy sa, czyz nie?Cytat:
1. Dlaczego "na szczęście"?
2. Kto stwierdził, że to nie choroba?
3. O dziwo znane są przykłady "wyleczonych".
2. APA, WHO, PTP czyli osoby majace wieksze kompetencje w tej dziedzinie niz wiekszosc lebków po jednej i drugiej strony barykady.
3. Tak? O RLY? To chyba w fakcie pzeczytales. Potrafisz zmienic kolor wlosow? I nie mowie o farbowaniu, tylko o sprawieniu by Twoje naturalne wlosy zaczely odrastac w innym kolorze? Te genialne metody leczenia to min. warunkowanie. Tylko, ze warunkowaniem to mozna tez Cie "wyleczyc" z jedzenia schabów dla przykladu. To nie jest leczenie.
Co by nie mówić to Homoseksualizm to choroba. Gdyby tak nie było to takie przypadki można by zaobserwować także w przyrodzie. Wszak jesteśmy jej częścią. A jednak nic takiego nie ma miejsca z prostego powodu gdyby wszystkie gatunki zaczęły bawić się ze sobą to wszystko by wymarło. A człowiek tak jak każdy inny żywy stwór ma się rozmnażać bo inaczej płeć by nie była nikomu potrzebna. ;)