Re: NAPOLEON TOTAL WAR - dyskusje ogólne
Ja ostatnio byłem w Empiku i Napoleon kosztował jakieś 99 zł i raczej jak na razie nie spadnie ta cena,no może jeśli zrobią paczke empire i napek
sry za post pod postem ale znalazłem taką u\informacje :
http://www.gram.pl/news_8QjeHeu4_SEG...Total_War.html
Szkoda że już wcześniej zakupiłem te gry i po podobnej cenie :/
Ciekawe jak będzie z shogunem, wiem jedno nie kupie dopóki nie zobaczę opinii, drugi raz sie oszukać nie dam.
ja szoguna kupie w dzien premiery bez wzgledu na opinie a szczerze mowiac to ntw wydaje mi sie mniej grywalny niz etw (chodzi mi o customy) tam bitwy byly bardziaj taktyczne a w ntw strzasnie nudne i monotonne zawsze ten sam "scenariusz"
Witam , mam pytanko gdy gram kamapanie główną- Francuzami, w drzewku rozwoju mam piechote szwajcarską, jedna po jakimś czasie gdy rozwinę akademie wojskową znika mi piechota szwajcarska i nie mogę prowadzić jej naboru do walki, o co biega czy to błąd gry?
Zmiana technologii = inne wojsko ;)
ale ja nawet nie zdarzyłem wynaleźć technologie ,,akademie,, by zwerbować piechotę szwajcarską, patrze w menu rozwoju technologi i widze jak sie rożne etapy akademie rozwija i raz w ostatnim poziomie akademi jest szwajcarska piechota a raz znika
Witam wszystkich mam prosbe a zeby ktos mi pomogl jak zlikwidowac limit jednostek ,wiem ze trzeba pack files ale dalej nie wiem jak postapic ,dziekuje za wszystkie porady i pomoc pozdrawiam
Powinno być podobnie, jak w E:TW http://forum.totalwar.org.pl/viewforum.php?f=250
Znajdź jakąś tabelę z units i w niej musisz pomajstrować ;)
Przy okazji...Pytania apropo modyfikacji pisz w dziale o modyfikacjach 8-)
Witam mam pytanie. Czy jest mozliwosc gry w Total War (Napoleon) w więcej niż 2 osoby. Chodzi o kampanie online na multi :) Dzięki wielkie za odpowiedź.
Witam myślę, zeby za jakis miesiąc kupic napoleona. Czy istnieje jakis temat, gdzie sa wypisane zmiany miedzy empire a napoleonem? Bo kupując ta gre, nie chce zobaczyć tego samego gniota, co emire.