Nie obiecuje, że szybko Ci go podeśle, ale postaram Ci na PW go podać ;)
co do modów AI itp. to się nie wypowiem, bo większość modów jakie mam do ETW to modyfikacje czysto zmieniające umundurowanie jednostek oraz dodające nowe
Wersja do druku
Nie obiecuje, że szybko Ci go podeśle, ale postaram Ci na PW go podać ;)
co do modów AI itp. to się nie wypowiem, bo większość modów jakie mam do ETW to modyfikacje czysto zmieniające umundurowanie jednostek oraz dodające nowe
A jak się mają mody do j. Polskiego?
Pół gry jest po ang pół po pl?
Wolałbym zdecydowanie jedną opcję językową jaka to będzie to już mi obojętnie ale taki mix brzmi średnio zachęcająco ;)
Raczej nie mam modów po polsku ale w steamie możesz zmienić język, wystarczy zrobić tak :
klikasz prawym przyciskiem na ikonkę w bibliotece, wybierasz właściwości i tam jest karta pt. język wystarczy wybrać angielski i cieszyć się grą całą po angielsku a co do modów to polecam
Dathmoda
viewforum.php?f=479
viewtopic.php?f=116&t=13087
albo jeśli chcesz coś nowego to mod o wojnie secesyjnej szczególnie jeśli masz ten dodatek warpath (czy jak on się nazywa ; )
viewtopic.php?f=525&t=826
Witam,pytanie zupełnie zielonego człowieka ;) Kiedyś kupiłem oryginał Medieval 2 Total War i grałem sporo czasu,byłem zachwycony tą grą,ale jakoś ani razu nie spróbowałem trybu multiplayer i teraz pytanie czy spokojnie da się pograć w sieci w tego Medievala?planuję też zakup 2 gier w pakiecie Empire Total War i Napoleon Total War,czy w te gry też można pograć w sieci?a jeśli tak to czy są to tylko zwykłe bitwy czy (to mnie bardziej interesuję) da się zagrać kampanie w której zamiast kompa będzie żywy gracz?ciężko mi to sobie wyobrazić :o
Medieval 2 - tylko bitwy
ETW - tylko bitwy, chyba że uda Ci się zdobyć działający klucz do bety kampanii multi - to wtedy także kampania ale podobno tylko z automatycznymi bitwami.
NTW - bitwy i kampanie
Mój zestaw Total War wygląda następująco: Empire do grania na singlu kampania i bitwy, Napoleon do grania w kampanie po sieci. Jakoś do nowszych części (Shogun, Rome) Bardzo mnie nie ciągnie...
Odpaliłem sobie Empire po dłuższej przerwie i stwierdzam, że jest jeszcze tyle błędów w tej grze... Ciekawostki z kampanii RON:
- Mimo budowy kościołów, nie pojawiają się żadni księża.
- Mam wojnę z całym światem, bo od początku rogrywki wojnę wypowiadały mi państwa, które nie miały w tym żadnego interesu (np. jednocześnie Francja i Wielka Brytania), ale co ciekawe nie mam wojny z Austrią (a oblegam właśnie Paryż).
- Turcy robią czasem armie złożone praktycznie z samej artylerii.
Mega jest w tej grze zrobienie wojny na 3 kontynentach, ale te błędy są po prostu straszne...
A nieprawda, bo w Medieval2 da się grać kampanie online, aczkolwiek z bitwami automatycznymi. Zapraszamy do działu KO na Medku na tym forum. ;)Cytat:
Zamieszczone przez Asuryan
Po zbudowaniu kościoła, tawerny czy szkoły, agenci nie pojawiają się od razu, tylko po paru turach. Im więcej tych budynków tym szybciej i więcej.
Agenci to teoretycznie zdarzenie losowe i zależy też od cech rządzących.
Czasem można mieć 2 szpiegów a czasem wgl ;)