Ja ściągnąłem i nie był to żaden PDF - wyślę Ci plik w załączniku na prywatną wiadomość
Wersja do druku
Ja ściągnąłem i nie był to żaden PDF - wyślę Ci plik w załączniku na prywatną wiadomość
ok super
A ja dzisiaj zamiast wypróbować kolejny submod na agentó musiałęm grę znowu zakupić... Miałem Steam po znajomym, dokupiłęm kilka gier i nagle nie mogę żadnego moda zasubskrybować... Steam chce jakieś dodatkowe hasła do przeglądarki i wysyłą kody na email znajomego... No, żesz krew mnie zalała i wróciłem do swojego poczciwego konta ale Rome 2 kupiłem ponownie na Allegro. Czekam teraz na kod aktywujący i mam nadzieję, że Steam na moim macierzystym koncie nie zgłupieje, ale 2 gry mieć żeby je módz modyfikować...
Jedyne pocieszenie to przystępna cena, wypróbuję ten submod nowy na agentó i jak będą nadal rozpier.....lać grę to zacznę żąłować wydanych pieniędzy.
Czekam jednak na najnowszą wersję moda, może w niej usuną to RPG-owskie elementy, wie ktoś co zmieni? Jeżeli jednak chcecie podzielić się tą wiedzą to proszę - napiszcie po polsku.
@Gnejusz
Wypróbuj tego moda na agentów co ja Ci podałem i zobaczysz, że o 90% zmniejszy sie wykorzystywanie AI agentów do tych beznadziejnych rodem z RPG-a akcji.. U mnie działa znakomicie :D
Steam nie zgłupiał wcale, tylko przy subskrypcji modów bardzo często wysyła potwierdzenie na maila jeżeli korzystasz z czyjegoś konta, po prostu dla bezpieczeństwa. Jak masz Steama "po znajomym" i nie zatroszczyłeś się o zmianę przypisanego do niego maila/nie masz kontaktu ze znajomym, to miej pretensje tylko do siebie. ;) Sam mam konto z bratem, korzystamy z dwóch komputerów i przy subskrypcji też zażądało dodatkowego hasła z maila, ale co za problem w tym, by napisać do drugiej osoby o to? No i potem już mnie nie pytał o nic. A na Twoim własnym koncie nawet jak zażąda takiego hasła za pierwszym razem, to przepisanie go z maila chyba nie jest wielkim problemem?Cytat:
Zamieszczone przez Gnejusz
Mam konto "po znajomym" i mam też swoje macierzyste, Rome 2 kupiłem pod konto po znajomym bo ma po prostu większą bibliotekę gier. Z modów korzystam tylko w Total War a do tej pory kupowałem zawsze na płytkach, kontakt ze znajomym mam, wstyd mi jest jednak zawracać mu głowę tymi kodami do przeglądarki, już raz mi wysyłał jak instalowałem DEI, teraz pora na usomodzielnienie. Nową Romę kupiłęm za 37,90 pln z dwoma DLC choć już nieaktualnymi bo weszły w skłąd patcha.
Dalej ponawiam zapytanie o zmiany w najnowszej nie wypuszczonej jeszcze wersji.
Hej Bradley już po kłopocie wszystko mi działa :D Mogę kontynuować kampanię Kartaginą.
No i jeszcze pytanie o spolszczenie. Czy będzie zawarte w następnej wersji moda? skąd mógłbym go pobrać nie czekając na to aż sie ukaże na steam?
Spolszczenie napewno nie będzie zawarte w czystych wersjach DeI, a spolszczenie masz tutaj http://forum.totalwar.org.pl/viewtop...?f=587&t=14747, ściągasz z TWC ten Polski i wrzucasz plik do folderu Data i wszystko powinno działać :)
Np to gratuluje. Miałeś szczęście,że ten plik Dresdena zadziałał - na forum widziałem wpisy ludzi, którym nie uratował sytuacjiCytat:
Zamieszczone przez Stalowy Karaluch
Notabene muszę dojść do tego jak wysyłać załączniki przez pocztę forum :D
Rafkos pisał, że będzie na bieżąco aktualizował spolszczenia (ma jakiś program, który ułatwi mu pracę) , a patrząc na jego chęci i zapał do pracy można mu wierzyćCytat:
No i jeszcze pytanie o spolszczenie. Czy będzie zawarte w następnej wersji moda? skąd mógłbym go pobrać nie czekając na to aż sie ukaże na steam?
viewtopic.php?f=587&t=14433&start=420
A jak chcesz wyprzedzić Steama z nową wersją DeI i/lub tłumaczenia do niego to ściągaj z TWC i pakuj do folderu data
hejka. No to zaraz zabiorę się za ściąganie spolszczenia. Z nowymi wersjami moda będę czekał aż na steamie się ukaże, tak mi jest wygodniej :)