Mi zabawy nie zepsules ;) gdyz Harrego na oczy nie ogladalem ze o czytaniu o jego wyczynach nie wspomne :lol: ;)
Wersja do druku
Mi zabawy nie zepsules ;) gdyz Harrego na oczy nie ogladalem ze o czytaniu o jego wyczynach nie wspomne :lol: ;)
Wiesz, to było raczej w formie żartu - coś jak "zdradzić", że Szklana Pułapka zakończy się zwycięstwem Bruca Willisa. :D
Apropos, może ktoś mi polecić jakieś filmy bez happy endu? Albo chociaż takie gdzie wszyscy jako tako pozytywni główni bohaterowie giną? ;) Ostatnim tego typu jaki oglądałem było "In Bruges"
Lista Schindlera :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Furvus
"Pan życia i śmierci"?Cytat:
Zamieszczone przez Fumanchu
Według mnie fajnie zagrał w Kick-ass (taki psychodeliczny tatusiek).
Ale tam chyba ktoś jednak przeżywa z tej listy... albo nie piszcie, odezwę się jak obejrzę :)Cytat:
Zamieszczone przez Iron_Marcin
Rec (horror), Rec2Cytat:
Zamieszczone przez Furvus
Lustra, Zejście, 1408(Film oparty na opowiadaniu Stephena Kinga), Mgła(też na podstawie opowiadania Stephena Kinga), Wrota do piekieł, Moon(świetny film), Klucz do koszmaru - to narazie tyle udało mi się wyciągnąć z pamięci.Cytat:
Zamieszczone przez Sam Fisher
Sorry ale ostatnio Cage zagrał w świetnym filmie i zrobił to rewelacyjnie: Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans. Takiego Nicolasa chcę widzieć częściej.Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Ja dzisiaj wróciłem z Incepcji. Jest to rewelacyjny film Christophera Nolana. W moim odczuciu równie dobry co Memento jak nie lepszy. Dołącza on do mojej listy najlepszych filmów jakie widziałem:).
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=66TuSJo4dZM
Dzięki za wszystkie rekomendacje, będę miał co oglądać jak się będę nudził :)Cytat:
Zamieszczone przez exar