-
http://www75.zippyshare.com/v/27UU7gBd/file.html
Litwa
Niestety okazało się że mamy kolejnego geniusza w naszym gronie i straciliśmy gracza na to państwo. Także decyzja MG czy robi za Litwę czy wstrzymuje do czasu znalezienia sie chętnego(już widzę ten las rąk :P)
-
Panowie myślę o wzięciu Litwy, ale jak próbuję wczytać grę z sejwa Il Duce to wyskakuje mi komunikat Medek2: TW napotka. Wiecie z czego może to wynikać? W mko 38 wszystko chodzi mi dobrze..
-
Zapis funkcjonuje poprawnie na starej wersji naszego moda, na wersji 2.0 - podczas startu kampanii, jeszcze najświeższej, jedynie wykorzystywanej. Posłużyłeś się niewłaściwym wydaniem WWmwE.
-
No tak. Innocenty do tej pory tylko na mko38 się wyszykował to i tylko WWMWE 2.5 zainstalował.
-
No racja na 2.0 wszystko hula, nawet miałem tą wersję zainstalowaną, ale zupełnie nie przyszło mi do głowy, że ta ko może na innej niż 2.5 działać. Co do Litwy to zaraz ją dokładnie przejrzę, na razie wygląda to na niezły bajzel, ale pewnie spróbuję to ogarnąć..
-
turę zrobię jutro ale chciałbym mieć wszystkie info o stosunkach dyplomatycznych
-
-
-
-