Ja już jestem zapisany
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Wersja do druku
Ja już jestem zapisany
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Sam się zastanawiam, czy spróbować ;)
Nieźle ich poniosło z tymi ograniczeniami armii...
No trochę tak. I jeszcze nie liczenie ostrzału jako aktywności w bitwie trochę dziwne. Ciężko będzie wygrać walkę manewrową Krasnoludami. :P Jak mogę podejrzeć listę uczestników turnieju, jednocześnie się do niego nie rejestrując? Ktoś od nich będzie streamował te bitwy na twitchu?
Wszystko jest przecież na stronie turnieju - uczestnicy w zakładce Participants oraz trzy kanały streamerów w zakładce Watch.
Ostrzał liczy się jako atakowanie, za wyjątkiem bohaterów i lorda, także u krasnali nie ma problemu. Ogólnie to najmocniej ich pogięło z ograniczeniami na latające jednostki...
Dzięki. W sumie nie ma na razie jakoś super znanych przeciwników. Jest mocna reprezentacja ODM, poza tym Pharaohowar, Viking no i SladeX. Z drugiej strony Irongeneral to Rosjanin i pewnie jest tam jeszcze kilku jego kolegów: nie znam za bardzo graczy z tamtego rejonu. Może być ciekawie.
To jest w tą sobotę ? Jutro będę wiedział czy weekend mam wolny...chętnie bym wziął udział w tym turnieju
Zagraniczne turnieje, zagranicznymi... A co my planujemy robić po MP? Ja bym proponował przeprowadzenie II sezonu Ligii Warhammer. Moglibyśmy nawet na podstawie tworzonego przez naszą społeczność rankingu zrobić już jakieś grupy :) Fajna byłaby też np. opcja jakiejś drużynowej ligi (klanowej?)
Co do rankingu klanów, myśleliśmy nad rankingiem uwzględniającym wszystkie mecze między klanowiczami.
Ja to widzę tak każdy klan startuje z 1000 pkt. Potem możemy zdobywać lub tracić punkty dla naszego klanu, po KAŻDYM meczu z graczem z innego klanu.
Np.
SB 1000 pkt. Kaszanka przegrywa mecz z Arroyo SB 990 pkt.
ChR 1000 pkt. Arroyo wygrywa z Kaszanką ChR 1010 pkt.
P.S zapraszamy na naszego Discorda zarówno graczy chcących dołączyć do naszego klanu jaki i osoby chętne do wspólnej gry :) Tutaj link do naszej ambasady na org-u: http://forum.totalwar.org.pl/showthread.php?16264-SacredBand
Po MP planuję razem z Arroyo i Szyblokiem zrobić Drużynowe Mistrzostwa Polski (2 osobowe teamy). Oczywiście w terminie po wypuszczeniu patcha zawierającego Norsce, czyli maj/czerwiec. W międzyczasie zrobimy Klanowe Mistrzostwa, polegające na tym, że każdy z klanów wystawi 4 uczestników i zrobimy 4 grupy (A, B, C, D). Będzie to turniej na utworzenie Polskiej Elity.