No to oskar z nami nie zagra :( Ale znajde kogoś na jego miejsce. Co myślisz o zasadach ?
Wersja do druku
No to oskar z nami nie zagra :( Ale znajde kogoś na jego miejsce. Co myślisz o zasadach ?
Ja też zagram. Zasady dobre. Ciekawe ile osób się zgłosi ;)
Czyli co przez to rozumiesz bo ja przyznam się że za bardzo tego nie pojmuję. Co do pozostałych punktów to jest wszystko ok. No i czekamy na ludzi tyle osób tu mamy i tylko 5 się nas uzbierało coś mało.Cytat:
2 Proponuje grac klubami z zasadą eliminacji drużyny na jedną połowę sezonu.
PS. Ja nie jestem pewien czy PC nie może grać z Konsolowcami bo w końcu ta piłka ma być taka sama na konsole i na PC więc dlaczego miałyby być różne ligi. To w odniesieniu do tego co Voitek pisał.
Bo gra nie jest crossplatrofmowa
Cytat:
Zamieszczone przez Ronin
Rozumiem to tak , że gramy każdy z każdym po 2 mecze ( jak w prawdziwej lidze )
Tym samym jak ja z Tobą zagram np. Realem to w meczu z innymi graczami nie będe mógł już go użyć.Dopiero jak przeleci pierwsza połowa sezonu czyli zagram już ze wszystkimi po 1 mecz to będę mógł od nowa użyć wszystkich drużyn.
Jeśli dołączy do nas Sam Fisher do , którego pisałem to mamy 5 osób. Myślę , że z 6 wystarczy , ewentualnie 8 , tak żeby każdy grał danego dnia.
Co do reszty zasad to
1.Proponuje połowę 6 -7 minut
2. Proponuje rundy. W sensie , że danego dnia , ewentualnie w dane 2 dni każdy musi rozegrać swój mecz , a nie tak , że jedna osoba zagra wszystkie swoje mecze w 2 dni , a jedna będzie to robić 2 tygodnie.
A nie lepiej grać drużynami które się wybrało od początku do końca. Wtedy wyniki będą relatywnie obiektywne. A po zakończeniu sezonu wybór drużyn od początku. Możnaby też zrobić dla utrudnienia różne koszyki drużyn np raz gramy turniej(sezon) drużynami 4.5-5 gwiazdkowymi innym razem drużyny 3.5-4 gwiazdkowe itd. Wtedy nie będzie pretensji że ciągle gramy tymi samymi drużynami bo co sezon rozgrywki byłyby innogwiazdkowe.Cytat:
Tym samym jak ja z Tobą zagram np. Realem to w meczu z innymi graczami nie będe mógł już go użyć.Dopiero jak przeleci pierwsza połowa sezonu czyli zagram już ze wszystkimi po 1 mecz to będę mógł od nowa użyć wszystkich drużyn.
Połowa 6 minutowa w zupełności wystarczy bo tu i tak gra się wolno. No i w sezonie jeżeli mecz zakończy się wynikiem bezbramkowym do 90 minuty to wpisujemy remis i nie gramy dogrywki i karnych ale to zrozumiałe.
No to proponuje zrobić tak jak mówiłem na początku mianowicie
Wybieramy kilka drużyn , każdy wybiera po jednej i z niej losujemy kto jaką dostanie - losowanie po to , żeby nie było kłótni w przypadku , gdy jest kilku chętnych na jedną drużynę.No chyba , że każdy wybierze sobie swoją drużynę i nikt nie będzie miał pretensji
No i git
OK tylko jeszcze jedna sprawa voitka mam w znajomych ale pozostałych osób już nie mam więc trzeba będzie się jakoś pododawać do gry w znajomych a nie wiem czy gra w salonie jest w tej fifie możliwa bo nie rozglądałem się szczerze mówiąc za tym. Voitek oświeć jest gra w salonie?
W czwartek , piątek powinna być tabelka to zaczniemy wtedy.