Popieram Twój punk widzenia Witia 8-)
Wersja do druku
Popieram Twój punk widzenia Witia 8-)
Jak lubisz szukać pępka w zwałach tłuszczu to Twoja sprawaCytat:
Widocznie media potrafią zniszczyć instynkt nawet u dorosłych mężczyzn.
Jakaś kobieta z google grafika ;) Zupełnie przypadkowa.Cytat:
Racja, racja! Tylko jeszcze powiedz, któż to, o Silnoręki? :D
Ważne żeby kobieta była szczupła ale nie taka skóra i kości, tylko miała zaokrąglone kształty a nie wystające kości, i żeby też nie miała za małych pośladków i chudych nóg wtedy jest perfect, a jak tego nie ma, ale za to ma kształtne piersi to też jest dobrze ;) Po za tym najlepiej to oddają proporcje 90-60-90 :)
A co ma pępek do szerokich bioder?Cytat:
Jak lubisz szukać pępka w zwałach tłuszczu to Twoja sprawa
Tego nie powiedzialem. Napisalem, ze lubie jak ma pupe, a ta wrzucona przez Ciebie wybitnie jej nie ma:p Nie lubie desek i badyli. Bo:Cytat:
Mi się kiedyś też podobały duże pupy, a teraz totalnie odwrotnie.
Mniej wiecej to;)Cytat:
Ważne żeby kobieta była szczupła ale nie taka skóra i kości, tylko miała zaokrąglone kształty a nie wystające kości, i żeby też nie miała za małych pośladków i chudych nóg
Co Wy w jakies skrajnosci popadacie? Luzny temat, totalnie subiektywny, a tu ciagle jakies pociski jada:PCytat:
Jak lubisz szukać pępka w zwałach tłuszczu to Twoja sprawa
Wal sobie przy jednym zdjęciu a nie przeglądając forum to się urazu nie nabawisz :D .Cytat:
A Exar to niech ostrzega jak wstawia jakieś sumo, można się nabawić trwałego urazu.
A ta Miss z Wenezueli to przecież i tak photoshop.
Na tej focie zabrakło mi prawie najważniejszego - brzuszek i biodra są zasłonięte! Po samych nogach ocenić kształty trudno. ;)
Jakieś dowody czy znowu ,,prawda absolutna" :?: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Dagorad
Prawda absolutna jest taka że teraz nie wrzuca się nigdzie zdjęć bez obróbki chyba rzecz jasna że chodzi o zdjęcia prywatne :lol: .Cytat:
Zamieszczone przez Maharbal
Zresztą przecież widać że laska przeszła "obróbkę" w photoshopie.
Panie kolego, zważamy, zważamy co mówimy, jak to powiada jeden mój znajomy ;)Cytat:
Może jednak jakaś argumentacja? Bo na zasadzie "zawsze się tak robi" to ja ci mogę udowodnić bardzo dużą ilość wszelkiego rodzaju "prawd".Cytat: