Skąd masz grę? Bez kingdoms?
Wersja do druku
Skąd masz grę? Bez kingdoms?
Gra kupiona na allegro, nowa. Z kingdoms. Zgaduję, że zmienia to bardzo dużo ;)
Mam 2 pytania:
1. Jak założyć nowy temat?
2. Jak założyć nowy temat z możliwośćą głosowania jak np. ten "Najlepsza artyleria?
Rozpocznij wątek i na dole masz zakładki Opcje, Dodaj ankietę, Dodaj załącznik
Ja tu nie widzę "dodaj ankietę".
Litości, ile ty masz lat?
[spoiler:4531njp6]http://img441.imageshack.us/img441/4990/beztytuuati.jpg[/spoiler:4531njp6]
Cóż, jeśli ktoś zarejestrował się tak niedawno jak ja(lub pózniej) to ma prawo nie wiedzieć jaki przycisk gdzie jest. A poza tym ja nie spędzam 24 godzin na forum, i nie "filtruję" każdego przycisku gdzie jest i do czego służy. :D
OskarX po prostu spełnił swoją role jako bardziej doświadczony forumowicz, a że wypuścił w poście trochę zażenowania, nikt mu chyba, nie będzie miał tego za złe :D
Aby nie odbiegać od tematu dyskusji, (zarzucę, aczkolwiek bezsensownym pytaniem) Jakim państwem włoskim najfajniej Wam się grało podczas kampanii?
Ja dobrze wspominam grę Wenecją, szybki rozwój, jak i wojskowy i gospodarczy oraz różnorodność przeciwników.
Mi również się dobrze grało Wenecją, dobrze wyszkolone jednostki piechoty i kawalerii, aczkolwiek tym drugim brak polotu i potęgi widocznej u rycerzy, ale mimo wszystko ta nacja ma fajny klimat.
Zgadzam się, ich kawaleria w mojej armii miała na celu głównie wyłapywanie uciekinierów :D, ale dostępność w początkowych fazach gry ciężkiej milicji kuszniczej, nie raz zmieniała oblicze bitwy.