to zatem przygotuj się Andzia na tęgie lanie w wk34 8-)
Wersja do druku
to zatem przygotuj się Andzia na tęgie lanie w wk34 8-)
Kto wie, może się nawet zbratamy ;p ?
Mogę nieco przedłużyć turki, bo dużo strasznie mi się nawarstwiło, więc przepraszam. Postaram isę zrobić wszystkie do piątku.
Nie chciałby ktoś wejść na Rosję w wko30? (Kijów) Sytuacja --- emm umierająca, ale jeszcze jest jakieś tam 2,5 armii, którymi można powalczyć. Pamiętajcie, że najlepiej się uczy tego rzemiosła mając sytuację survivalową! ;)
Cóż mogę przejąć , do kogo po hasło i opis sytuacji ?
Cytat:
Zamieszczone przez Mefisto7
Oto opis sytuacji :D .
chodziło mi o bardziej szczegółowy opis , wojny /sojusze te sprawy ;)
Mysle,ze w zobaczeniu wojen/sojuszy trzeba zrobic niebywaly wyczyn jakim jest wejscie do amby tej frakcji...
Oczywiście wystarczy mi sama informacja z kim prowadzę wojnę , tak nieistotne informacje jak o sytuacja na frontach czy o możliwości powstania nowych są zupełnie zbędne, zresztą tak samo jak opis sytuacji politycznej w ko.Rady kogoś kto robił tury za tą frakcję też zasadniczo nie są potrzebne.
To opisze,ci to nie masz zapewne zadnej mozliwosci,sojuszu,a bija cie wszyscy z ktorymi graniczysz,sam dysponujesz jakimis malutkimi silami a przeciwnik mam masy armiii ktorymi sukcesywnie cie niszczy, teraz kiedy jest nowy gracz,tym bardziej nie przestanie...
Oczywiscie moga byc w tym jakies bledy,ale jesli sa to nieodbiegaja zbytnio od prawdy.