Frakcje hellenistyczne były już częściowo prezentowane. Fakt, że dość dawno temu ale jednak.
Nie wydaje mi się, żeby w najbliższym czasie pojawiła się jakaś nowa zapowiedź takiej frakcji.
Wersja do druku
Frakcje hellenistyczne były już częściowo prezentowane. Fakt, że dość dawno temu ale jednak.
Nie wydaje mi się, żeby w najbliższym czasie pojawiła się jakaś nowa zapowiedź takiej frakcji.
Pont?
To się zobaczy, na kolejny preview trzeba będzie jeszcze poczekać ;)
Według mogliby dodać Syrakuzy, choć ta frakcja zapewne ginęła by jako pierwsza ;) Rozbić można też Hellenów przynajmniej na dwie frakcje np. na Związek Achajski/Ligę Eolską i Rodos, a w porywach może nawet jakieś Ateny czy Sparta. Problemem jest to że aby to dobrze odzwierciedlić musieli by zrobić z 10 prowincji w Helladzie.
Syrakuzy... to by było to! Od razu awans na najtrudniejszą nacje w serii EB - Armenia, Pont to przy tym popierdółka :D
Czy ja wiem czy najtrudniejszą? Dogodne położenie na wyspie, blisko buntownicza Messyna i jedynie jedna kartagińska prowincja, obsadzona słabą załogą. Gracz spokojnie by sobie poradził z opanowaniem całej Sycylii, a potem to już wedle uznania, atak na Afrykę albo na południe Italii, dopiero w tym momencie zaczęłyby się schody :DCytat:
Zamieszczone przez Marat
Też kiedyś byłem zwolennikiem dodania Syrakuz, ale teraz uważam, że to byłby zmarnowany slot. Komp by nie poradził sobie z kierowaniem tą frakcją i byłaby pierwsza do odstrzału.
Sam jesteś popierdółka. :lol: Pont, przy Seleucydach, Bosporze i Pergamonie już nie będzie miał tak łatwo jak w jedynce. :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Właśnie specjalnie dla Pontu mogliby wrzucić frakcję Galatów jeszcze i już chyba nie byłoby gradacji w żadnym języku, żeby opisać grę tą nacją. Chyba nie ma już nic mocniejszego od "Neigh impossible". :lol:
Była już zapowiedź naszych? Czyli Sarmatów.:D
Nie tych naszych jeszcze nie było, ale zdaje mi się, że zapowiadali już tych naszych ze Śląska, tych z paszportami. :D
Była :) http://forums.totalwar.org/vb/showthrea ... SauromataeCytat:
Zamieszczone przez Ensis
Niestety ale zapowiedź nie ma już częśći grafik. Wykasowały się.
Co do pozostałych frakcji, to pierwsza grywalna wersja EBII będzie zawierała tylko to co do tej pory zostało oznajmione i zaprezentowane. Na tą chwilę, te dwa ostatnie sloty pozostają na później.
Jakby ktoś chciał grafiki z tej zapowiedzi, to mam wszystkie na dysku :D