'Paranormal Activity" i całe towarzystwo zesrane :lol:
Wersja do druku
'Paranormal Activity" i całe towarzystwo zesrane :lol:
Ja mam zamiar zamówić i w końcu obejrzeć Avatara :D Jest za 14 zł na VOD na tv N :D Niestety bez 3D no ale cóż, ważne, że w ogóle oglądnę :P Zdam sprawozdanie z filmu raczej niedługo ;)
W 3D jednak najlepiej bylo by obejrzec ;) a tak to pozostaje czekanie az pojawi sie na rynku TV3D ( to raczej sie kiedys stanie )
Ostatnio oglądałem "I Love You Phillip Morris" i obie części "Harold i Kumar". Moim zdaniem świetnie, bardzo polecam!
"I Love You Phillip Morris" ma bardzo zaskakującą fabułę ;) No, ale wielki plus dla głównego bohatera za szczerą pomysłowość.
Jeśli chodzi o Harolda i Kumara, to pierwsza część zdecydowanie najlepsza.
Ostatnio udało mi się obejrzeć "Liczbę 23". Film naprawdę godzien uwagi. Momentami przywodził mi na myśl mroczny klimat detektywistycznego światka rodem z Maxa Payne'a 2.
To jeszcze tego nie oglądałeś ?! Jakby puszczali to jeszcze to bym Poszedl 2 raz na 3d hehe póki co dzisiaj ide na predators to sie jeszcze zobaczyCytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
W sumie to 3D było głównym magnesem, który ciągnął ludzi na Avatara, i na nim opiera się niezwykłość tego filmu. Bez 3D to po prostu jeszcze jedna tandetna, schematyczna do bólu fabuła opakowana w niezłe efekty, ale nic więcej :PCytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
Teraz jakaś moda na 3D, Step Up 3D, Toy Story 3D :P
Miałem ostatnio fazę na Carreya, co prawda zawsze go lubiłem, ale postanowiłem obejrzeć wszystkie filmy w jego wykonaniu.
Godne polecenia z jego mniej znanych produkcji to "Cable Guy" i ewentualnie "Kłamca, kłamca" chociaż to często w TV leci.
A wszystko to dzięki gigantycznemu sukcesowi Avatara ;]Cytat:
Zamieszczone przez VolfganJK
Zgadzam się z tobą w każdym calu i do dziś żałuję pieniędzy wydanych na bilet, ale nie wywołuj KLA z lasu ;)Cytat:
Zamieszczone przez MicCal