Mefisto proszę napisz Soplicy by się nie bał wrócić i kontynuował grę ;)
ja nie będę obrzucał go jajkami obiecuję :)
Wersja do druku
Mefisto proszę napisz Soplicy by się nie bał wrócić i kontynuował grę ;)
ja nie będę obrzucał go jajkami obiecuję :)
Na razie jest w pracy.
Hola,hola,jak proponowałem że mogę robić za Turcję to mówiłeś że spokojnie dasz radę ją pociągnąć,jeżeli coś się zmieniło to mogę Cię w tym zadaniu odciążyć do czego mam pełne prawo bo też jestem sojusznikiem. Na Soplicę moim zdaniem już nie ma co czekać,nawet jeżeli teraz w końcu zrobi to w następnej kolejce znów będzie powtórka z rozrywki.
A ty się z nim komunikujesz w jakiś sposób, że wydajesz taką ocenę? Do końca dnia ma normalny czas.
Wcześniejsze tury i fakt,że Soplica ostatnio logował się 23 marca nie pozwalają przypuszczać,że wywiąże się w terminie ale dobrze,poczekajmy. Chciałbym się mylić i móc jutro zobaczyć porządnie wykonaną,wstawioną przez Soplicę turę Turcji.
Wczoraj jeszcze z nim dyskutowałem nad turą i dawałem dla symulacji, więc się chyba interesuje. Chociaż z tym ostatnim logowaniem to mi się nie podoba.
Nie ogarniam, teraz to się ciśniecie nawet jak nie opóźniam. Jakbym dostał turę trochę wcześniej niż o północy w środę to bym się nią zajął, ale może po prostu wczoraj nie miałem czasu zrobić? Dajcie żyć.
Niech robi mg, tylko mam nadzieję że każdy kto ma turę będzie siedział przed komputerem w święta i robił te tury w ciągu regulaminowych 24h. Mam nadzieję że tego dopilnujesz Duce.
Ja będę mógł zrobić turę w poniedziałek bo w święta nie będę miał lapka ze sobą.
Tak w ogóle jak chcecie to odejdę, tylko powiedzcie. Chyba zarówno dla mnie jak i dla Was to najlepsze rozwiązanie.
Też tak myślę,reszty wypowiedzi nawet szkoda komentować bo to jakiś mało śmieszny żart. Zastanawiam się tylko czy jest sens żeby kontynuować skoro jest nas tak niewielu?
tak mimo wszystko tak
Róbcie zatem na spółkę z Mefisto za Turcję
No rzeczywiście ręce opadają. Już robię. Przy okazji w takim razie poprosić bym chciał MG o zmianę hasła, bo to obecne jest spieprzone.