Powinny byc pokoje normalnie tak jak w 11
Wersja do druku
Powinny byc pokoje normalnie tak jak w 11
No to git
Postaram się jeszcze o jakieś malutkie bannerki dla zwycięzców , ale kolega co będzie tabelke robił strasznie zarobiony przez długi czas także nie wiem czy będzie.
Ja też bym mól, chociaż znając życie to ostatni będę...
To jest jakaś kpina, że Polska nie ma oficjalnych strojów w UEFA EURO 2012. Pieprzyć EA, nie mam zamiaru kupować żadnej gry od tak beznadziejnej firmy. Potrafią spieprzyć dosłownie wszystko. Od DA2, przez zakończenie ME3,gówniany silnik zderzeń i podania z FIFY12, do UEFA2012.
"a więc powiem jedno , miałem problem z uruchomieniem Fify 12 po pobraniu tego dodatku Euro 2012 , był czarny ekraqn i się zawieszała , ale udało9 mi się dojśc metodą prób i błędów co jest nie tak , więc jeśli ktoś ma z tym problem na xbox 360 to pisac na priv i pomoge , wracajac do Euro do mjuz dzis mozna normalnie grac , ale szczerze to szkoda jakichkolwiek poieniedzy na to dziadostwo, nie ma licencji strojów i to nie tylko dla gospodarzy Euro czyli Polski i Ukrainy , ale dla ponad połowy innych drużyn Euro : rosja , luxemburg itp itd , jednym słowem EA robi sobie z nas jaja , druga sprawa po za menusami nic nowego nie doszło , żadnej nowej muzyki , dodane tylko stadiony Euro i kilka komentarzy , żeby było tego mało to w trybie Euro nie mamy możliwości zagrać sobie turnieju z kumplami jak to było w Fifa 12 , tutaj mozemy tylko wybrac jednego gracza i to jest wielki żal , bo ja osobiscie zawsze gram turnieje ze znajomymi, przychodzi ze 3 kumpli wybiera zespoły i mucimy taki turniej w Euro , tutaj juz tej mozliwosci nie mamy , mało tego zespołów nowych które pododawali do euro nie mozemy użyc w fifa 12 , tak ze jedyny sposób zagrania z kumplem w Euro to jest to mecz towarzyski , cały tryb expedition to jakas pomylka , tak ze jedynie co to fajne sa zadania do wykonania , jedyne zmiany to nowe menusy , wszystkie zespoly z euro przy czym polowa bez licencji , kilka nowych komentarzy , denny tryb expedition i troche uaktualnione statystki pilkarzy . ea dziekujemy ze ten gniot ")"
"Szkoda w ogóle to kupować, dodatek jest po prostu żenujący. Płacimy praktycznie za coś, co średnio rozgarnięty grafik i modder FIFA zrobiłby w godzinę. Polska to już w ogóle skandal, w porównaniu z FIFĄ 12 usunięte są tylko żółte paski z koszulek i lekko zmienione. Reszta totalnie nieruszona."
A do Pesa wystarczy ściągnąc jakiegoś większego moda i gra już tip top :D
Voitek masz absolutną rację. Z forum Fifa Center wiem że ma wyjść w maju patch od EA który ma wprowadzić oryginalne nazwiska nawet w nielicencjonowanych zespołach tj. Ukraina. Stroje z kolei można pobrać w patch-u zrobionym przez fanów również ze strony FC. Co do samej gry to w sumie wygląda mi na Fife 09 taka sama mechanika gry jedyny plus w tym że teraz już nie ma automatycznego naprowadzania zawodników na przeciwnika z piłką a trzeba samemu kierowac piłkarzem żeby odebrał skutecznie piłkę . Ale za taką cenę ja kupiłem ten dodatek za 89 zeta to po prostu jest żart z Polski i kpina z Euro 2012 takiej polewki ze strony EA sports nie było chyba jeszcze w historii. Kto może niech nie kupuje tej szmiry. A kto już kupił niech żałuje.Cytat:
Zamieszczone przez voitek
Fifa lepsza bo w pesie grafa do kitu gosciu przez slupek przechodzi.
Kolega ma na psp i grafa strasznie słaba wiec Fifa
Wie ktoś może kiedy wychodzi demo Fify13 na PC ?
Zeszłoroczny PES = genialny :twisted:
Najnowsza Fifa = nie da się grać :(
Pytanie...czemu to pierwsze bezpowrotnie pożyczyłem kumplowi :( ?