Zgadzam się z Volomirem-jeśli jesteś 100% hetero, to na widok choćby nie wiem jak seksownego faceta nie będziesz miał erekcji. Przykład z więzieniem pokazuje, że wiele osób jest bi nawet o tym nie wiedząc.
Wersja do druku
Zgadzam się z Volomirem-jeśli jesteś 100% hetero, to na widok choćby nie wiem jak seksownego faceta nie będziesz miał erekcji. Przykład z więzieniem pokazuje, że wiele osób jest bi nawet o tym nie wiedząc.
Zachowujecie się jak dzieci, a mnie od dziecka wyzywacie. Napisałem tylko swoją opinię na ten temat, a tu się zaraz kłótnia na dwie strony zrobiła. Ogarnijcie się.
Chyba się przeceniasz Czesio-ta kłótnia trwa od założenia tego wątku, czyli ponad rok.
A to sory, nie patrzyłem na początek tematu i myślałem, że to ja rozpoczołem ten ambaras.Cytat:
Zamieszczone przez eeerobert
Nie masz racji, oni a poprostu homoseksualistami. Nierozladowane napiecie nie zmieni Twich preferencji nawet na chwile.Cytat:
Tak jak w więzieniach, podczas izolacji, gigantyczne napięcie seksualne powoduję zachwianie psychiki. To instynkt zwierzęcy niepohamowany rządzi się swoimi prawami.
Cytat:
Jest możliwe. Jakiś czas temu padł tu przykład dwóch homoseksualnych lwów, gdzie jeden z nich zapłodnił samicę. U łabędzi np. po zniesieniu jaj samce często wyganiają samice i opiekuje się jajami, a potem małymi łabędziami dwóch samców. Skoro takie zachowania są u zwierząt, to czemu nie miałyby istnieć u ludzi. Homo sapiens to też zwierze.
Jak można mówić że Homoseksualne lwy zapłodniły samicę. Jak ktoś jest Homo to go Samice nie interesują a w takim przypadku nie ma czego zapładniać taki lew. Ten lew to bi był i tyle. Nie mylmy pojęć. :D
Tak? Muszę aż cytaty przytaczać? Proszę bardzo (jak ładnie poprosisz to podam z której strony wątku i od którego obrońcy homosiów ten cytat pochodzi):Cytat:
Zle pamietasz.
(tj. homoseksualizm i zachowania homoseksualne)Cytat:
Natomiast problem występowania zachowań homoseksualnych w więzieniach, itd, wynika z niemożności zaspokojenia potrzeb seksualnych w jakiejkolwiek formie ( poza onanizmem oczywiście ) oraz tym, że więźniowie są często ludźmi z różnej maści zaburzeniami na różnym tle.
Jedno z drugim nie ma absolutnie nic wspólnego.
Volomirze pojechałeś po bandzie- od biseksualistów wyzywał mnie już kiczowaty Arindal, widzę że wiele was łączy. :lol: Nie, nie obrażam się, tylko śmieję z tego a poza tym to zacytuję Ciebie na koniec jeśli pozwolisz:Cytat:
Ja tez sobie tego nie wyobrazam. No chyba ze to wszystko bierze sie z tego, ze jestes kryptogejem i glosno krzyczysz by to zatuszowac. To wtedy wiezenie mogloby pomoc Ci w zaakceptowaniu swojej seksualnosci
:mrgreen:Cytat:
na głupotę nie ma lekarstwa
Tak, i uprawiając seks z osobą tej samej płci wcale nie musi zmieniać orientacji. Napięcie seksualne to instynkt zwierzęcy, jeśli narośnie do poziomu zbyt dużego, może przezwyciężyć człowieka. Takiemu osobnikowi będzie zależeć na zaspokojeniu się, nie ważne w jaki sposób - seks homoseksualny będzie tylko jednym ze sposobów. Później co najwyżej puknie się w głowę.. Stan ogromnego napięcia seksualnego anarchizuje człowieka - dodam łatwiej słabego psychicznie.Cytat:
Nie masz racji, oni a poprostu homoseksualistami. Nierozladowane napiecie nie zmieni Twich preferencji nawet na chwile.
Sam stwierdzasz że zbyt duże napięcie seksualne może powodować zachowania homoseksualne ale jeżeli osoba nie ma ukrytych predyspozycji do bycia homo to naprawdę nie przełamie się do tego żeby współżyć z drugim osobnikiem tej samej płci. A samo napięcie równie dobrze może zmniejszać przez onanizowanie się które nie jest praktyką homoseksualną.Cytat:
Tak, i uprawiając seks z osobą tej samej płci wcale nie musi zmieniać orientacji. Napięcie seksualne to instynkt zwierzęcy, jeśli narośnie do poziomu zbyt dużego, może przezwyciężyć człowieka. Takiemu osobnikowi będzie zależeć na zaspokojeniu się, nie ważne w jaki sposób - seks homoseksualny będzie tylko jednym ze sposobów. Później co najwyżej puknie się w głowę.. Stan ogromnego napięcia seksualnego anarchizuje człowieka - dodam łatwiej słabego psychicznie.
O to chodzi, że w tym stanie osoba (jeszcze raz dodam dla jasności słaba psychicznie) automatycznie przełamuję bariery, gdyż nie kontroluję samej siebie. Zależy jej tylko na zaspokojeniu się - sposoby to kwestia techniki(że się tak wyrażę) :!:Cytat:
Sam stwierdzasz że zbyt duże napięcie seksualne może powodować zachowania homoseksualne ale jeżeli osoba nie ma ukrytych predyspozycji do bycia homo to naprawdę nie przełamie się do tego żeby współżyć z drugim osobnikiem tej samej płci. A samo napięcie równie dobrze może zmniejszać przez onanizowanie się które nie jest praktyką homoseksualną.