Gra będzie dostępna na steam za około 2 dni i 5 godzin i w tedy wszyscy zagramy w nią.
Wersja do druku
Gra będzie dostępna na steam za około 2 dni i 5 godzin i w tedy wszyscy zagramy w nią.
No ale oficialna premiera pudełkowa jest 18.03 tak?
Cytat:
No ale oficialna premiera pudełkowa jest 18.03 tak?
Nie premiera jest 15 03 w Komputroniku jest taka data premiery. 18.03 masz w Empiku ale oni zawsze są spóźnieni.
Oficjalna data premiery jest ustalona na 15 marca, wtedy to produkt będzie aktywowany na steamie. Niestety niektóre polski sklepy przesuwają datę na piątek, ale są takie gdzie Shoguna można dostać już w poniedziałek.
Ja kupowałem grę na gram.pl paczka jest już w firmie kurierskiej UPS i ma przyjść jutro przed końcem dnia :)
Na TWC można poczytać ze w niektórych krajach/sklepach można grę było dostać już wiele dni temu :lol:
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Gra będzie aktywowana:
Cytat:
Release Dates and Activation Times
You will be able to activate your boxed or digital copy and play SHOGUN 2 on Tuesday 15th of March from 12AM GMT.
Źródło.
Jako że mi strefy czasowe się chrzanią mógłby ktoś powiedzieć o której w przeliczeniu na Polski czas będzie można już grać ?
Czyli we wtorek po południu około 13.
Dlaczego o 13 ? Ja chcę odpalić grę we wtorek o godzinie 00.00.
Po za tym w single player pewnie da się zagrać wcześniej.
Ponieważ taka jest dokładna data premiery.
Nie, gra będzie dopiero działać o 13 kiedy to nastąpi aktywacja na steamie.