Automatycznie
Wersja do druku
Automatycznie
Doszła moja paczka z Napoleonem :P.
W wersji premierowej też był kod na Pułk elitarny? A właściwie to 5 różnych. Czy to dopiero do platynowej kolekcji dodali?
był, a w kolekcjonerskiej jest 15 :)
hmm... gdy ja gralem z wizytacja i przeciwnik zaczal przegrywac to opuscil gre czyli poddal bitwe. AI nie przejal sterow..
A ja mam takie pytanie. Który z modów do Napoleona jest najbardziej popularny? Chodzi mi o to żeby było z kim grać na multi jak np Stainles steel w MTW.
Witam ostatnio zauważyłem podczas bitwy i ataku kawalerią , że działa chyba coś takiego jak w medku konkretnie klikanie podczas ataku kawalerii za oddział przeciwnika tak żeby przez niego przejechał.Zdarzyło wam się coś takiego ? Pytam bo ostatnio na multi robie sobie czworobok a kawaleria przeciwnika zamiast sie zatrzymac wbiła się w niego jak w normalny sformowany w linię oddział. Poniosłem straty tak jak przy normalnej szarzy kawalerii - oddział z 120 spadł do 80 .
A nie idzie jakoś ominąć instalacji tych patchów ? :|
Tak, można użyć opcji nie ściągaj aktualizacji.
Steami przewidział taką możliwość dla tych, którzy wolą wersję z większą ilością bugów :mrgreen:
W jaki sposób ? :P Mam nadzieję, że to nie ironia :D
Problem w tym, że steam'a mam odinstalowanego, ale możliwość taką zaobserwowałem przy empire, więc tu też na pewno jest. Nie pamiętam dokładnie, chyba prawym przyciskiem na grę w liście gier i tam znajdujesz.