Życzę dobrej zabawy w długie zimowe wieczory! ;)
Wersja do druku
Życzę dobrej zabawy w długie zimowe wieczory! ;)
Dzięki i będę jeżeli gra będzie chodzić na takich ustawieniach na jakich wydaje mi się, że powinna chodzić:) Gra będzie ciekawa bo to zupełnie inna bajka niż rome, medieval 2 czy nawet shogun 2. Jeżeli gra nie będzie działać płynnie to nie pozostanie nic innego jak przyśpieszyć zakup laptopa, który potrzebny mi na studia, do pracy w wakacje by w czasie wolnym było co robić no i przy okazji do odpalania gier, które mi nie chodzą tak jakbym sobie tego życzył.
Wie ktoś czy można teraz zdobyć klucz do bety multiplayer. Bo chciałbym pograć z kolegą przez neta. Próbowałem na stronie, gdzie kiedyś się dało, ale wyskakuje błąd. :evil:
Nie warto - masz automatyczne bitwy zamiast możliwości pokierowania w czasie rzeczywistym :( Lepiej na multi pograć 1vs1 lub grać w kampanię multi na Napoleon Total War :)
Jakie automatyczne? Wszystko działa i można rozgrywać bitwy normalnie.
Co do kluczy, to SEGA wydawała je jako eventy. Niedawno znowu był jeden, ale to możliwość o ograniczonym czasie.
No Napoleon może być, ale chciałbym Rzeczpospolitą pograć. A z bitwami to wielkiej różnicy nie ma(są nudne jak się długo gra).
W Napoleonie też możesz pograć Rzeczpospolitą na darthmodzie.
Pamiętaj o znakach diakrytycznych. Shay Ruan
A może ktoś mi powiedzieć, gdzie zgłosić się po klucz do bety empire multiplayer.
Nikt Ci nie pomoże jeśli będziesz pisał czcionką na pól strony, poprawiłem to. Shay Ruan
Warto grać w Empire ? Bo mam też Napoleona ale chciałbym zagrać Polska i fajny jest podbój w Empire że 3 kontynenty a w Napoleona chyba tak nie ma ?
I są może jakieś ciekawe mody do Empire ? Bo z tego co wiem to mało jednostek ma Polska
Oczywiście, że warto ;) Obie gry są jak najbardziej warte polecenia i mają wspaniałe mody. Do Empire polecam mod Imperial Destroyer, który znajdziesz na naszym forum w dziale modyfikacji. Nasi forumowi koledzy tworzą do niego dodatkowo submod na jednostki dla RONu.