nie chcę mi się z tobą dyskutować ;) napisze do Mefista na pw , kto wie może zgodzi się odpowiedzieć na moje durnowate pytania. tymczasem proponuje zakończyć offtopic
Wersja do druku
nie chcę mi się z tobą dyskutować ;) napisze do Mefista na pw , kto wie może zgodzi się odpowiedzieć na moje durnowate pytania. tymczasem proponuje zakończyć offtopic
http://img171.imageshack.us/img171/9...o30tkanina.jpg
Oto mapa. ;)
Wojnę masz ze Związkiem Bałtyckim (tj: Danią) - czyli mną, Cesarstwem (Maryniaszem), a także Imperium Mameluków - Sayerem.
Sojusz masz z Maurami (Domenem), Milanem (Andzią) i Węgrami (Mnilem) - ale Mnil właśnie z nami zawarł pokój. Do tego jest Wenecja i Francja, które walczą od dawna z Egiptem... i wasal Francji - Aragonia, która się wcina do Wojny Północnej, więc pośrednio z nią też masz sojusz. Maur też walczy z Egiptem. Wielka Brytania też bierze udział w Wojnie Północnej, po stronie germańskiej.
Ktoś mógłby przejąć temat z wolnymi miejscami w KO, najlepiej ktoś z kolegium.
Tacy Aztekowie są zajęci już, a i w krzyżakach te frakcje nie są wolne.
Jeżeli nikt nie będzie miał ochoty od czasu do czasu poświęcić chwili by edytować główny post, mogę się tym zająć, jeżeli oczywiście kolegium nie będzie miało nic przeciwko :)Cytat:
Zamieszczone przez AleCzemuNie
Jak ktoś chętny to mogę oddać Macedonie w rome 1. Sytuacja bardzo dobra, sojusz z Egiptem i Kartaginą. Wojna z Juliuszami i Armenią. Dużo wojska, pełny skarbiec, dobrze rozwinięta gospodarka.
Cykor.
Gdybyy nie to, że bitwy rozgrywacie ręcznie, to bym wziął, ale nie mam czasu na bitwy.Cytat:
Zamieszczone przez seba225
Witam, postanowiłem wrócić po dłuższej absencji na forum i pytam tutaj, są jakieś wolne miejsca w kampaniach online ?
Grę będę miał zainstalowaną i gotową do potyczek za jakieś 2 dni, potem mogę śmigać :)
Jak na razie wolna tylko Macedonia w Rome KO I. Hasło ma jak mniemam seba225
Cytat:
Jak ktoś chętny to mogę oddać Macedonie w rome 1. Sytuacja bardzo dobra, sojusz z Egiptem i Kartaginą. Wojna z Juliuszami i Armenią. Dużo wojska, pełny skarbiec, dobrze rozwinięta gospodarka.
A na medka nic nie ma, bo jak tylko jest coś do wzięcia do chwila i już ktoś przejmuje :)