Tak Furvus, cala prawda zawarta jest w Twoich slowach;) Obejrzenie Avatara bez 3D to jak pojscie na koncert bez dzwieku:P Ja bylem, moze nie zaluje, w koncu mam mase argumentow na to, ze Avek jest baaaaardzo slabym filmem:P
Wersja do druku
Tak Furvus, cala prawda zawarta jest w Twoich slowach;) Obejrzenie Avatara bez 3D to jak pojscie na koncert bez dzwieku:P Ja bylem, moze nie zaluje, w koncu mam mase argumentow na to, ze Avek jest baaaaardzo slabym filmem:P
Wolałbym mieć 25 zł na piwo niż argumenty :mrgreen:
jak nakazuje stara słowiańska tradycja, z Volomirem należy się zgadzać. tutaj też tak będzieCytat:
Zamieszczone przez Volomir
po obejrzeniu Av w Imaxie, byłem usatysfakcjonowany efektami graficznymi, zaś zdegustowany fabułą. generalnie film do obejrzenia, ale tylko w kinach 3d. kiedy próbowałem obejrzeć go na kinie domowym, wyłączyłem po 45 minutach. fabuła tak płytka, tak płaska, że aż boli. obejrzałem zaś film, który premierę miał w podobnym okresie, a jest znacznie lepszy - Sherlock Holmes.
Rzeczywiście, Sherlocka oglądałem z przyjemnością. Porządnie zrealizowany film akcji z dużym humorem. W dodatku kręcą już chyba drugą część.
Jak kręcą 2 to super ;) z przyjemnością ogladałem Sherlocka.
Mnie znudził, chyba przegadany był momentami. :P
Sherlock trzymał wysoki poziom, czekam z niecierpliwością na drugą część. Natomiast najbardziej wyczekuje na Hobbita, którego premiera przeskoczyła na rok 2012! :evil:
A to niefajnie. :(
Co do Avatara, zawsze warto obejrzeć :D Nawet bez 3D.
Ale pytanie po co?Cytat:
Co do Avatara, zawsze warto obejrzeć Nawet bez 3D.
Aquila tu poruszyl Paranormal Activity, warto to obejrzec? Wszyscy znajomi mi odradzaja, mowiac ze nuda, cienizna i ze najstraszniejsze sceny to w trailerze byly:P