http://www.pcinvasion.com/total-war-...etop-units-add Oczekiwane jednostki przez graczy.
Wersja do druku
http://www.pcinvasion.com/total-war-...etop-units-add Oczekiwane jednostki przez graczy.
Jstrzab
Ciekawe, a co Cie to obchodzi czy mam grę czy nie? Kiedy do jasnej ciasnej o tym pisałem, że kupie kiedy będzie za darmo. Dalej, co cię to obchodzi, czy wiem coś o jednostkach czy nie- zresztą nawet jeśli tak to kiedy o tym pisałem. Chcesz dostać nagrodę na najbardziej chamski post, czy co? Widzę po prostu,że nie masz się kogo czepić, więc czep się Kaczyńskiego. Odwal się od mnie i zajmij się lepiej tematem, a nie uwagami ad personam.
@royal1410
Celuje raczej w nagrodę dla najbardziej chamskiego usera. Napisałeś kilkukrotnie, że grę kupisz dopiero kiedy będzie na dużej przecenie razem ze wszystkimi DLC. To że niewiele wiesz o jednostkach widać czytając twoje "pytania". Z osób, które czepiają się najmniejszych pierdół, Ty jako jedyny nie kupiłeś gry(a przynajmniej jako jedyny o tym napisałeś). Czepiasz się gry w którą nie grałeś. Równie dobrze ja mógłbym wejść na forum fanów Wieży Eiffla i pisać jaka to ona zardzewiała, jak by to mogli ją pomalować na różowo, a najlepiej to jak by ją podnieśli jeszcze z 20 metrów, mimo że nigdy nie byłem w Paryżu a Wieże Eiffla widziałem jedynie na zdjęciach i filmach.
PS Kaczyńskiego się już nie czepiam publicznie bo jedna wizyta ABW w domu mi wystarczy.
@Arroyo
Gobliny na Squigach biegających slalomem i zżerających co popadnie chętnie bym zobaczył. No i ta niedorzeczna machina krasnali <3
Prywatne wycieczki, jeśli naprawdę musicie, to urządzajcie sobie na PW. Skoro jedno ostrzeżenie nie pomogło, idzie następne - a to już się wiąże z 2 miesiącami odpoczynku od forum.
I tylko jeden ban polecial ? Troche niesprawiedliwe, bo przynajmniej Jastrzab gral w te gre i moze naocznie ja oceniac a nie po gameplayach...
Do komentowania decyzji moderatora służy PW. Na razie tylko upomnienie.
Asuryan
Skoro jedno mamy już załatwione, to ciekawi mnie, ile w tym roku wyjdzie jeszcze Packów- Bretkę to FLC; Leśne Elfy to będzie druga DLC-owska rasa- pytanie tylko, czy Race czy Campain, co może mieć duży wpływ na zawartość. Zostają jeszcze Lord Packi i tu jest problem. Mianowicie puścili pierwsze zapowiedzi, a teraz- moim zdaniem; wycofują się rakiem. Stąd wniosek, że jednak nie szybko go wydadzą. Dalej czy zostanie im czasu na następny/e Lord Packi- do końca roku, nie do końca przerwy między Warhammerami. Z jednego w każdym razie się wycofuję- wszystkie jednostki z tego DLC na pewno nie będą tyczyły tylko Zwierzoludzi.
Ja liczę na dwa lord-paki, przed Bretonią i leśnymi elfami które będą w grudniu.
Tak tylko przypomnę że Lord-pak zawiera:
- 2 Legendarnych Lordów - Tu będą na pewno dwie rasy i jedną z nich jest imperium.
- 2 Lordów (czyli generałów naszych armii) -
- 1 Nowa jednostka -
- Reskiny - Tu 18, w tym 9 dla ludzi.
A dlaczego liczę na aż 2 lord paki?
Ano dla tego by panowała równowaga w sile kiedy do gry wejdą nowe rasy.
No zobaczymy ile będzie. Ciekawe też komu dadzą tą nową jednostkę. Mi się wydaję,że chyba imperium zasługuje na nową jazdę.
Imperium przede wszystkim zasługuje na wszelkie wycięte jednostki, zarówno z Army Booków, jak i spoza nich (tj. z Uniforms & Heraldry, książek z Black Library do poprzednich edycji i czasopism "White Dwarf"). Doliczmy do tego braki u Chaosu - bestie, Maruderzy na Rumakach Slaanesha, rozwijanie pieszych i konnych jednostek Chaosu na wybór jednego z czterech mrocznych bogów, 3 domeny magii Chaosu - Domena Tzeentcha, Nurgle'a i Slaanesha itd., braki u Orków - Snotlingi, większa liczba jednostek dla Nocnych Goblinów (Paszczaki, Hop Gobliny tj. jazda Nocnych Goblinów na Paszczakach, tropiciele Paszczaków), balisty, większa liczba bohaterów, Wielkie Pająki, Wielkie Jaskiniowe Paszczaki, Legendarni Lordowie, braki u Zwierzoludzi - przewijało się to, braki u Krasnoludów: balisty, strażnicy Krasnoludów, wynalazek Makaissona, osobny roster dla Krasnoludów z Norski (przekolorowanie go), braki u Wampirów - szkieletowa jazda, duchy, Tron Sabatów, Upiorny Relikwiarz. Mamy wtedy co najmniej kilka DLC.
A w przypadku zwierzoludzi Lord-paki nie są zamkniętymi drzwiami, nawet jeśli osoba nie ma dlc zewu zierzoludzi. Bo nowy lord zostałby przepisany do nowego plemienia zwierzaków i dręczył by gracza na mapie kampanii.