To ja sobie dzień wolny w pracy biorę, a Ci oszuści dopiero w połowie dnia mi grę uruchomią ?!
Wersja do druku
To ja sobie dzień wolny w pracy biorę, a Ci oszuści dopiero w połowie dnia mi grę uruchomią ?!
Pohamuj się. Premiera miała być 15 i jest 15.
Takie pytanie do osób, które zamawiały pre orderem z gram.pl. Czy też na stronie UPS przy sprawdzaniu waszej przesyłki dostajecie komunikat
Kod:"Znalezienie szczegółów wysyłki w systemie UPS na zlecenie użytkownika nie powiodło się. Sprawdź wprowadzone informacje i spróbuj ponownie później."
Nie, u mnie jest wszystko ok. Wchodzę na stronę UPS przez adres podany w e-mailu wysłanym do mnie z gram.pl i pokazuje mi się moja przesyłka i gdzie się w tej chwili znajduje. Jednym słowem wszystko gra.
Hmm nie podoba mi się to w takim razie no ale zobaczymy jutro.
Zawsze gdy chcę sprawdzić stan dostawy paczki przez stronę uPS, to mi wyskakuje, że się nie da. Natomiast gdy korzystam z linków czy to Merlina, czy gram.pl, wówczas dostaję właściwe info.
Mi niestety żadną metodą nie działa. Mam tylko nadzieje, że dotrze do mnie paczka :)
Jakiś rusek już upnął grę na neta.. Widać całkiem szybko w rosji można było dostać pudełko.. nie to co u nas :roll:
Z tego co mi napisano to troche ponad 12GB zajmuje.. no to będzie ściągania przez steama... horror :?
No i teraz najtęższe głowy crackują steama i pewnie już dziś sobie zagrają a my niestety musimy czekać.
20 GBCytat:
Zamieszczone przez legoras