Wywala z raportem o błędach, gdy próbuję przerwać aktualizację i zagrać. Opcji o nie ściąganiu aktualizacji nie ma.
Wersja do druku
Wywala z raportem o błędach, gdy próbuję przerwać aktualizację i zagrać. Opcji o nie ściąganiu aktualizacji nie ma.
Chyba nie da sie zagrać jak aktualizacje ściągasz, spróbuj może w trybie offline?
Czy można odblokować niegrywalne frakcje w wielkiej kampanii bez wgrywania modów ?? Chodzi mi tutaj np o Turcje, Szwecje, Danie itd
Z tego co wiem nie jest to możliwe w inny sposób niż wgranie moda ;)
jak wygląda procedura instalacji moda na wszystkie frakcje (Księstwo Warszawskie) ??
ściągasz instalke i ci się samo instaluje, tylko wybierasz odpowiedni folder, wszystko masz opisane na twcenter.
Może któryś z fanatycznych graczy zna odpowiedź:
viewtopic.php?t=7606
Witam gram sobie 1 raz w napoleona, kampania wloska, poziom normal. Kazda bitwa konczy sie moim minimalnym zwyciestwem, wybije wszystko co sie rusza i mimalne zwyciestwo, walka krwawa po obu stronach - minimalne zwyciestwo. Kazda bitwa konczy sie tym info, brakuje tylko w razie przegranej bym wedlug systemu odniosl minimalne zwyciestwo :P To jakis bug, czy czegos nie ogarniam?
Dla przykladu bitwa - moje sily: 1632, trace 330, pozostalo 1300
Przeciwnik: 1767, traci 1767(zabijam mu 1713), pozostalo 0
Info na koniec bitwy: minimalne zwyciestwo
To raczej błąd. Mi też zawsze pokazuje się minimalne zwycięstwo.
Raz mialem kluczowe zwyciestwo - przeciwnik mial przewage i zadnych mieszkancow/milicji czy innego smiecia. Takze moze zalezy to od jakosci wojska przeciwnika. W sumie niewazne, troszke drazni i to wszystko.
Ktos wie ile tur mamy na przejscie w czasie historycznym kampanii egipskiej, europejskiej i hiszpanskiej(o ile tam tez jest takie cos)? we wloszech to bylo ok 40.