To w takim razie czemu brutus je ma skoro Rzymu nie podbił???
Wersja do druku
To w takim razie czemu brutus je ma skoro Rzymu nie podbił???
... miałeś reformy Mariusza? Zbuduj ostatni poziom pałacu w mieście, które leży w Italii. Chyba tak to szło.
reformy miałem dawno temu. Najlepszy pałac z koszarami miejskimi mam ale najlepszą jednostką jaką mogę budować to kohorta miejska
Mogę się mylić, najwyżej ktoś mnie poprawi, ale:
- jednostka o której mówisz, może być wynagrodzeniem za misję Senatu
- może być tworzona po zajęciu Rzymu i po spełnieniu wymogów, o których pisałem wyżej
Ta jednostka jest w tedy jak zajmiesz Rzym, dokładnie jak pisał Lwie Serce. Ale możliwa jest sytuacja gdzie zieloni dostali to jako obrońcy republiki przed twoimi dyktatorskimi zapędami, zapewne w postaci "misji"- Ja pisał mój Poprzednik.
Nie mam dyktatorskich zapędów owszem wysyłam szpiegów na senat i brutusa :twisted: ale nigdy mi jeszcze nie wpadli :D Póki co trzymam z nimi sojusz i walcze z hiszpanami oraz germanami
Potrzebuję tej jednostki bo mam dwa fronty armia w podziale miasta słabo zadowolone fundusze nie są z byt wysokie co chwila sam muszę własne jednostki usuwać by na minus nie wejść i jeszcze pizdowaci dowódcy którzy walczyć nie potrafią :( .
z tym jednym odziałem pierwszej kohrty się myliłem on nie ma 1 tego typu odziału z 5 już ich znalazłem
Senat czasami daje Ci ta kohorte w formie pomocy.Kiedys grajac Juliuszami mialem bardzo dobre stosunki z Rzymem i moj front na wschodzie w walce z Seleucydami zaczal sie zalamywac-i Rzym ot tak przyslal mi dwie takie jednostki w formie pomocy..Zdarzylo mi sie to co prawda tylko raz,a gre przeszedlem kilka razy wszystkimi rodami...
Może trochę nie w temacie,ale w M2 Kingdoms w kampanii krzyżowców komputer Krzyżowcami robi sobie całe armie unikatowych oddziałów, więc to że w RTW gdzie jest Senat dostają 1 Kohortę mnie nie dziwi.
cO TO KAMPANIA PROWINCJE? jak to włączam to mam puste listy o co chodzi?
Zobacz pierwszy post w tym temacie (p. 4)