Pewnie nie ma, bo musiałby sam kombinować z zegarem pamięci.
Wersja do druku
Pewnie nie ma, bo musiałby sam kombinować z zegarem pamięci.
Niestety dzisiaj znowu czarny ekran z pasami potem niebieski i restart ;/ ;/ Już nie mam pomysłów ;/
Może płyta główna jest walnięta ?
Dzisiaj porobiłem testy mem testem i wszystko git. Ale jak probwałem włączyć kompa z kością na drugim slocie nie włączył sie komp zaczął pipczeć i nic potem wpinałem kość na inne sloty i sie włączał wpiąłem znowu na drugi i sie uruchomił . Tera wpiąłem ramy wszystkie ale drugi slot został wolny może cos na tym drugim slocie nie łączy czasem i go wywala . Zobacze teraz co będzie sie działo .
Znowu restart zawiozłem kompa na gwarancje powiedziałem , że wszystko posprawdzałem i zostały dwie możliwości procek lub plyta glowna . zobaczymy czego to byla wina .
Mam pytanie kupiłem sobie Windowsa 7 64 bit ale mam program antywirusowy Avast 4.8 pod architekturę 32 bit czy będzie mi działał pod Windowsem 7 może ktoś z was wie ?
Powinien działać. Mam 7 i wiele programów z 32 bit chodzi bez problemów.
Będzie działał. Jak spojrzysz na dysk systemowy, to zobaczysz, że są tam dwa katalogi:Cytat:
Zamieszczone przez Ronin
pliki programów (x86)
program files
W jednych instalujesz 32bitowe aplikacje a w drugim 64bitowe :)
Ronin, antywira to raczej najnowszego oplaca sie miec
Jeśli już nowszego antywira, to zdecydowanie nie avasta :)
mi tam Avast wystarcza po za tym mam darmowego i nie muszę upgrade-ować co 12 miesięcy jak Kacperskiego czy inne tego typu. Dzięki za info.