Widzę że trwa kontynuacja trendu robienia z "forumowego łapu-capu" miejsca do kontynuowania syfu z agory.
Wersja do druku
Widzę że trwa kontynuacja trendu robienia z "forumowego łapu-capu" miejsca do kontynuowania syfu z agory.
Nie bardzo wiem o co w tym wszystkim chodzi , ale przypomina mi to jakby ktoś wpuścił rugbistów na stadion piłkarski w trakcie meczu, a sędzia nie wie co począć z tym faktem :lol:
Ej, ale adriankowaty daje czadu na poziomie Zakapiora więc jego miejsce jest w łapu-capu ;)Cytat:
Zamieszczone przez Dagorad
:lol: :lol: Mówiłem adriankowaty że się pogrążasz, a tym tekstem o komunie sam siebie przebiłeś :mrgreen:
exNowy znowu szaleje. Tym razem Moderatorem dezintegratorem przebił ligę światową. Ale cóż, tak to jest, jak robi się z logiki kobietę lekkich obyczajów... :shock:Cytat:
Moderator dezintegrator nie widzi, że wsadzanie ludzi do karceru to ewidentne zniechęcanie ludzi do aktywności na forum.
http://memy.pl/ajax/generImg.php?ins...x3=31134&fin=1
Niezawodny Zakapior! :lol:Cytat:
Z tymi tekstami z biblii fajny sobie bacik wymyśliliście na chrześcijańskich oponentów- oczywiście to się ateistów nie tyczy bo z zasady są pozbawieni jakichkolwiek barier moralnych.
Gdyby nie Agora ten dzial nie mialby racji bytu :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez [TIN
Ale pracodawca chyba mu zapłaci za to poświęcenie i to pięćdziesiątki :)
Volomir w "Serialach"
szampony ze śledzia, odżywki z dorsza i te sprawy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Cytat:
Przede wszystkim długie, bo wikingowie dbali o włosy, zresztą nie tylko
paznokcie obcinali toporem a żeby sprawić sobie loki to na noc zawijali włosy wokół kości swoich wrogów :lol: :lol: :lol:
EDIT:
daje całe zdanie bo lepiej oddaje całość :mrgreen:
? ale co niby w tym jest śmieszne? To że masz takie wyobrażenie wikingów bardziej nadaje sie do łapu-capu, ale z drugiej strony ignorancja nie jest śmieszna.