-
Angus:
Spiorunował wzrokiem krasnoluda, ale po chwili machnął ręką Ech, rób jak uważasz bracie, Ty ich znasz lepiej. Nie powiem by mnie ucieszyła Twa decyzja, ale w końcu to nie moja sprawa. Co do sporów z Twoim nowym rodzeństwem, jestem za tym by stare puścić w niepamięć i nowych nie szukać. Dobrze jednak by wiedzieli, że nas taki sam rytuał łączy Kielonie, zanim go z Tobą zawrą. A tak swoją drogą to gdzie zgubiliście Hasana? A najlepiej to po rytuale, jeśli go nadal chcecie przeprowadzić, opowiedźcie co mnie z Virą minęło.
-
Kielon
Raczej wiedzą o tym bracie, dużo razy o tym wspominaliśmy, więc zapewne obiło Im się o uszy. A co do tego co się działo Isterin okazał się Wiewiórką i teraz jest problem, Hasan uważa się za lepszego i nie chciał się z Nami zrelaksować tylko poleciał szukać dowodów, świadków i czort wie czego jeszcze, a i bym był zapomniał jakiś Ageer czy jakoś tak gratuluje Nam pomysłu. Przysłał małpą gratulacje, szczególnie dla goryla, ehh już Mnie to nuży, rozwiązał bym to raz, a dobrze jeśli wiecie o co Mi chodzi hehe
Techniczny
Veronika i Mehir dalej chcą rytuału, po tym jak wiedzą że niejako połączy Ich z druidem
-
Vira
Hasan się nie uważa za lepszego Kielonie, jest zacnym człowiekiem a tu o jego kraj chodzi. Nie wiem, czym zasłużył sobie na waszą niechęć, chciałabym zobaczyć was na jego miejscu, gdybyście chcieli ocalić coś, co kochacie. A Isterin... Od dawna przeczuwałam że coś z nim nie tak.
-
Kielon
Hehe Hasan stara się ocalić kraj, też Mi wyzwanie, Krasnoludy od stuleci starają się ocalić Swą rasę skwitował krótko Kielon
-
Vira
Wy macie chociaż co ocalić, kraj Hasana upadł dawno temu i od ludzi takich jak on, od ich trosk i ich odwagi zależy czy się podniesie.
-
Angus:
Ma ktoś owe gratulacje? Mógłbym rzucić na nie okiem? Może już ktoś chce się z nami skontaktować, byśmy zrezygnowali z zadania?
Techniczny:
Jeśli je zobaczę, to poproszę Bastis o wizję dla całej hanzy osoby, którą je pisała, najlepiej podczas czynności ich pisania.
-
-
Vira
A właśnie w kwestii naszego drogiego Pakuneczka, ktoś miał chyba całej hanzie postawić picie, czyż nie? Obiad możemy darować ale piwa o nieeee, słowo się rzekło i dotrzymać należy!
-
Techniczny
Pismo pisał Ageera, ten wieszcz ze świątyni Jullaha skąd uratowaliście Tanandę od złożenia na ołtarzu, przeżył jak pisałem, niedawno.
Co do wizji od Bastis:
- Są możliwe, ale rzadko i w ważnych sprawach. Bastis i Apofis zawarli zawieszenie broni. Bastis umacnia władzę, a obaj liżą rany i zbierają sojuszników i siły.
-
Techniczny:
No skoro mam to okej. :F
Haakon:
Schowałem list w swojej komnacie pod moim łożem, Angusie. Co do chlania... - idzie i zamawia wszystkim wielkie kufle zimnego i najlepszego piwa. A w sumie też spróbuje tutejszego piwa, tylko najpierw dopije jedno - Haakon zadowolony wrócił do stołu oraz wypił do końca resztki wina znajdujące się w kielichu.