Jak poczekasz do wtorku to przynajmniej dobrze zapoznasz sie z instrukcja. :D
Wersja do druku
Jak poczekasz do wtorku to przynajmniej dobrze zapoznasz sie z instrukcja. :D
Zawartość płyt/y może nawet mniej zajmować, ale fakt faktem, że jak sobie jutro zrobię kopię zapasową (mimo dożywotniej gwarancji na nośnik) otrzymanej płyty to zajmie ona niecałe 12GB (ponad 12000MB).
Ale jutro będzie radość wracając z roboty :lol: jeszcze specjalnie nie będę po 13 na forum wchodził, żeby nie widzieć tych narzekań :twisted:
Z tego co widzę na steamie to Shogun rusza za około 14 godzin więc będzie o pierwszej ale w nocy.
tak to prawda gra (jesli wierzyć w to co piszą) będzie dostępna o 1 w nocy, strasznie się ciesze i chyba z wielu z Was myśli podobnie,żałuje że nie będę miał wersji pudełkowej,pierwszy raz od czasów Romy,no ale w końcu liczy sie zawartość.Życze wszystkim udanej zabawy i wielu nieprzespanych nocy.......
Z gram.pl paczuszka już przyszła, Shogun dodany do steama tylko szkoda, że zainstalować jeszcze nie można.
Właśnie dziwne, że nie można. Słyszałem, że gry ze Steama (może w tym różnica Steam/retail) można pobrać wcześniej, ale zagrać po premierze.
Ma ktoś Kolekcjonerkę i zechciałby się pochwalić jej zawartością na stronie głównej? ;)
Ja za dwie godziny odbieram edycję specjalną :) poczytam sobie książeczke 8-)
Amrod na TVGry.pl jest filmik pokazujący otwieranie kolekcjonerki.
No gra już przyszła i teraz nie mogę doczekać się jutra :mrgreen: Chyba do szkoły nie pójdę :lol: