Re: Patche - temat zbiorczy
Acha, faktycznie przewidziałeś :-)
Ale nie wszystkie :-)
Mam jeszcze jedno zanim wieczorkiem zaczną zabawę :-)
Rozumiem że mod Ars Gratia nie jest Pana Radiusa ? Czyli muszę sobie najnowszego (czyt. pasującego do najnowszego patcha) znaleźć? :-)
Pewnie tak. No to dziś wieczorkiem będę usprawniał Romka :-)
Dzięki za pomoc!
Ej wiecie co jest grane ? Od patcha 5 nie mam wgl opcji polityki wewnętrznej :\ Obok generała mam tylko jego cechy i umiejętności, a opcje takie jak zabij lub przekup zniknęły xd
Cytat:
Zamieszczone przez Tomcionix The Knight
Ej wiecie co jest grane ? Od patcha 5 nie mam wgl opcji polityki wewnętrznej :\ Obok generała mam tylko jego cechy i umiejętności, a opcje takie jak zabij lub przekup zniknęły xd
A miałeś już wojnę domową?
Cytat:
Zamieszczone przez K A M 2150
Jak odpalasz grę to program pyta się Ciebie jakie mody chcesz używać, zresztą nic Ci wspomniane mody nie nadpisują. Ot po prostu kilka paro megowych pliczków w folderze data.
Mam pytanie do powyższego. Ponieważ wczoraj z sukcesem:
1) nabyłem drogą zakupu RTW2,
2) zainstalowałem
3) wgrałem za pomocą STEAM: Radius AI, GEMod, Radious Campaing, oraz Ars Gratia (wszysto chba przez STEAM, może jeden tradycyjnie do data wkleiłem) i są widoczne przy odpaleniu gry,
postanowiłem zainstalować również "No food mod".
No i "No food mod" nie jest widziany jako program przy odpaleniu RTW. Także nie wiem, czy działa. Wkleiłem go do data. Coś źle zrobiłem? help... :(
Wszystko dobrze, przed patchem nr 5 taki Radious też nie był widoczny w zrobionym przez graczy mod managerze ;)
Właśnie Romek zasysa 152.3 MB aktualizacji ... nowego patcha nie widzę zapowiedzianego, ten beta 5.1 to dużo nie ważył.
Czy to będzie ten dodatek z krwią , który trzeba dokupić ?
Numerek w meny głównym się zmienił na 1.6.Nowości?
-zbugowane karty jednostek(co jakiś czas,podczas wczytywania obrazki znikają),
-totalnie zmasakrowana grafika,tragedia,katastrofa,teraz to nawet już zaznaczenie BEZ LIMITU WIDEO nie pomaga,
-za 2.50 euro moge se do tego kupić blood packa(juhu).
Szkoda gadać.
Po pobraniu patcha nie mogę uruchomić gry przez mod menagera..czy Wy tez tak macie?
Ja pieprze..wywaliło mi całą grę..muszę pobierać od nowa..10gb...:(
edit
a teraz juz tylko 400mb..nic nie rozumiem
Czy ktoś wie jakie dokładne zmiany wprowadził ten 6 patch?
MI niestety ten patch znowu zaniżył fpsy, eh naprawdę to już robi się katastrofalne, dla mnie już nie pracują nad poprawą optymalizacji i w tej kwestii poprostu nic się już nie zmieni