@UP
Zadają bardzo duże obrażenia, ale mają mały zasięg, więc ciężko wykorzystać w pełni ich potencjał. Na pewno są bardziej efektywni od innych strzelców krasnoludów.
Wersja do druku
@UP
Zadają bardzo duże obrażenia, ale mają mały zasięg, więc ciężko wykorzystać w pełni ich potencjał. Na pewno są bardziej efektywni od innych strzelców krasnoludów.
Jutro(2.06) ok 14/15 na facebooku i twichu info o multi w 2 czesci.Zoabzczymy czy leniwe CA ulepszy cokolwiek w tej kwesti czy dalej beda to tylko proste bitwy.
Panowie, takie wieści na fejsie:
Pytanie, opłaca się brać Zwierzoludzi i Leśne Elfy czy warto jeszcze poczekać, aż bardziej spuszczą z ceny? Dodam, że w Młota nie gram na multi a chodzi mi o przeżycia na singluCytat:
The Steam Summer Sale starts today, with 66% off Total War: WARHAMMER and 33% off all DLC!
But that’s not all – we’re trying to find our best trailer, and it’s up to the community to vote for it. A Like is worth 1 point, a Wow is 2 points and a Love is that coveted 3 points…
Mi, w sumie, zwierzoludzie się podobali w głównej kampanii, ale z drugiej strony to jedna z bardziej lubianych przeze mnie ras w WH. Myślę, że za 2/3 cena można ich brać, jeśli lubisz grać hordą, zwłaszcza że mają fajną mechanikę opartą o cykl Księżyca Chaosu. Armia też daje radę, mamy głównie średnio silną piechotę do walki w zwarciu i wsparcie potworów.
Co do ich mini kampanii to lepiej udawać, że nie istnieje, bo takiego chłamu dawno nie widziałem.
Leśnych Elfów nie mam, bo wyjątkowo nie lubię tej rasy i może kiedyś za -75% kupię, ale tylko ze względu na możliwość grania armią bez elfów :D.
Elfy lepsze, znaczy armia pełniejsze ( u zwierzaków brakuje 2 fikuśnych potworów, a dodatkowo dzielą parę jednostek z chaosem), choć obu rasom brakuje LL.
Przy czym mini kampania elfów jest grywalna, ale do tych z roma czy attyli sporo jej brakuje.
Ja teraz przytulę zwierzaki, bo pozostałe rasy (mam wszystkie poza zwierzakami) ograłem już na potęgę.
Mini kampania zwierzaków nie istnieje a zwiększa cenę o połowę. Za same zwierzaki jako rasę spokojnie można dać 7,5 euro (czyli cena za zwykły raso-pak).
Elfy można brać przy rabacie -33%, zwierzaki przez mini kampanie jeszcze bym się zastanowił.
Spotkał może ktoś preorder WH2, ale w edycji w steelbooku? Jak na razie widziałem tylko wersję cyfrową i zwykłą.
Pany, jak Wam idzie zalatwianie znizki ? Zaraz 10 sierpnia a tu ani widu ani slychu. Muve nie chce zarobic ?
Będzie info w tym tygodniu. Mamy już banner przygotowany.
Hmm... kod mi nie działa. Przyjmuje go ale nie zmienia ceny
Buhahaha syf, kiła i mogiła, nie dość że zniżka złapała takie opóźnienie jak pociągi PKP to jeszcze tylko do najdroższej wersji cyfrowej, która po rabacie kosztuje i tak więcej niż pudełko buhahaha
Aaaa... to do wersji cyfrowej .... nie zauważyłem :D więc podzielam zdanie kolegi powyżej. Taka zniżka to żadna :/
Ktos kody juz dostal do Norski ?
Ja dostałem kod do TWW2. Norska jest już dodana zarówno do jedynki, jak i dwójki.
Hmm.. ciekawe jak to bedzie z wersja pudelkowa jesli chodzi o Norske. Mam nadzieje ze podsylaja na maila gdzies
Move kody będzie wysyłało 10 sierpnia na maile, wersja pudełkowa też dostanie. ;)
Jakie kody?
Do Norski, jeśli pre-order Warha 2 kupiłeś.
Ja kupiłem na CDP, też mają wysłać do pudełkowej 10-tego.
Są już wymagania Warhammera 2 i czy wysyłają osobno ten kod z Norscą czy doda automatycznie tą rase w 1 po dodaniu warhammera 2 na steam?
Wymagania będą identyczne jak do WH 1.
Jeśli kupujesz wersje pudełkową to klucz wczesniej wysyła Ci dystrybutor u którego kupiłeś grę. W przypadku wersji elektronicznej Norska dodaje się automatycznie.
Pytanie. W jaki sposób ściągnąć
30 new Regiments of Renown for WARHAMMER.
zalogowałem się na stronie i nie widzę z którego miejsca można pobrać ten klucz.
Mam wszystkie dodatki razem z warhamerem2 więc wszystkie warunki spełniam.
https://www.totalwar.com
Tutaj masz.
Dzięki.
Będzie osobny dział dla Warhammera 2? Osobne działy na tematy "jak grać" w grach w które już sie dawno nie gra to są, a tutaj w jakimś temacie pewnie 50 stron jest o 2 chociaż temat o czymś innym
Nie, ponieważ Warhammer II to przez wielu tylko DLC za cenę samej gry. I to nie jest opinia wzięta znikąd:
-Niegrywalne rasy mają rostery z Warhammer I
-Max. miesiąc po premierze gry mapy będą się łączyć
Ale same poradniki to by się jednak przydało zrobić jako osobne tematy, bo na przykład rozgrywka w Nowym Świecie będzie się znacznie różnić od rozgrywki w Starym Świecie - choćby z powodu Wiru. Najlepiej jakby obok obecnego tematu z poradnikiem do jedynki był osobny do dwójki, osobny do trójki i ewentualnie osobny do połączonej mapy.
Poradnik owszem, ale i tak się to wszystko schodzi na jedną grę.
Panowie po co zakładać osobny temat jak to będzie ta sama gra. To, że ma w tytule TWW 2 to nie znaczy, że jest to nowa odsłona starej części tylko kontynuacja dalszych losów. To tak jakbyście chcieli zakładać osobny dział pod Oko za Oko. Obie części zostaną połączone jedną mapa i wszyscy się będę tłukli ze sobą.
Tylko że mechanika wiru będzie podobna/ta sama dla wszystkich ras.
Trzeba będzie zbierać jakieś punkty (inaczej nazwane dla innych ras), a później kontrolować konkretne miasta i bronić je przed atakiem chaosu/innych ras. A gracz będzie mógł sam wysłać armie lub wykupić najemników (3 różne wielkości)aby przeszkodzić innej rasie.
Ja bym się wstrzymał z robieniem nowych tematów do wyjścia połączonej mapy, bo może trochę ulepszą/zmienią też i stare rasy. Bo nowe będą raczej takie same na obu mapach.
A jak zmiany będą spore to zawsze można zrobić osobny pod-dział dla mega kampanii.
Darren Total War odszedl z CA. Wspolpraca do konca mu nie odpowiadala. Ciekawe czy to przez to ze nastepne produkcje beda do kitu :) heheh. A teraz bedzie po drugiej stronie frontu i im wytykal buble hehhe :)
Heh, to i w CA teraz będzie niezły burdel :devil:
Jedyny gosc ktory potrafil jeszcze jako tako podniesc poziom i tak mizernych bitew odszedl?To kto teraz bedzie nagrywal -Joe:svir:-jak jednoczesnie bedzie grac i czytac z kartki?Albo Dogbert:wall:-w jednominutowych bitwach nie zdazy nic powiedziec na temat gry:D
Czyli historyczny TW będzie toną mułu? Bo m,łota już chyba nie popsują? Bo tu mogą z maścić tylko dlc?
Na Twitch'u serii Total War leci teraz stream z pierwszym spojrzeniem na multiplayer Warh'a 2 z udziałem członów CA walczących ze sobą.
Wiedzieliście że inwazja chaosu blokuje zwykłą rekrutacje i powoływania nowych Lordów większości nacji?
To dlatego Imperium, Bretonia i inne nacje nie odbudowują armii w czasie ataku chaosu...
Mogą tylko korzystać z globalnej, ale jak stracą wszystkie armie to koniec.
No to akurat musi być jakaś niedawna zmiana. Pamiętam że zielonoskórymi czy wampirami mogłem rekrutować normalnie.
A to nie jest czasem powodem wysokiego spaczenia chaosu?
Tu chodzi tylko o nacje sterowane przez komputer. Gracza to nie dotyczy.
Weź zrób sojusz i dostęp wojskowy z Kislevem/Karak Drak i zobacz sobie, że podczas inwazji chaosu nie powołają żadnej nowej armii/lorda czy agenta. Walczą tylko tymi armiami jakie mają przed inwazją.