Trochę mi się znudził ten mod. Od początku mamy dość wysoko rozwinięte osady, od początku dostęp do najlepszych albo prawie najlepszych wojsk, gienkowie zdobywają cechy, gwiazdki, cechy pomocnicze jak szaleni. Poszukałem czegoś innego i biorę się w końcu za Last Kingdom. Osady słabo rozwinięte, fajniejszy okres ze słabszą jazdą, która w późniejszym okresie średniowiecza za bardzo rządzi, no i chyba nie jest tak łatwo zapełnić świtę generała, co w Bellum można zrobić przed dwudziestką generała. Wziąłem się najpierw za spolszczenie i jest już w większości zrobione.
Tu w międzyczasie postaram się obczaić czy księża się w końcu poprawnie rekrutują i jeśli tak to dokończę trzeciego megasubmoda pod BC 7 i chyba pogrzebię w rekrutacji wojsk, tak aby w zamkach można było rekrutować np. wojska zawodowe, w fortecy profesjonalne, a w cytadeli profesjonalną elitę, bo to co jest teraz jest beznadziejne. No ale jak księża dalej będą kapryśni to chyba oleję całkiem tego moda, bo ma za dużo wkurzających rzeczy.
No ale nic nie obiecuję, bo to wymaga czasu, a poza tym teraz bardziej przysiądę chyba do Last Kingdom.
Tak doświadczony użytkownik a nie wie że przekleństwa są karane...Ostrzeżenie.
Il Duce