Cholera. Miałem nadzieję o sile pewności, że dzisiaj zobaczę turkę i jeszcze zrobię. Bo ja sam też jadę dzisiaj w nocy (m.in z Soplicą) w Bieszczady i wracam w nocy z piątku na sobotę. A ja chcę bezwzględnie zrobić swoją turę.
Wersja do druku
Cholera. Miałem nadzieję o sile pewności, że dzisiaj zobaczę turkę i jeszcze zrobię. Bo ja sam też jadę dzisiaj w nocy (m.in z Soplicą) w Bieszczady i wracam w nocy z piątku na sobotę. A ja chcę bezwzględnie zrobić swoją turę.
To niech MG kliknie i tyle.
Po prostu zróbmy urlop w takim razie. Przerwa majówkowa.
ok dajmy czas więc Innocentemu do soboty następnej. Jak nie zrobi to Mg przeklika a ty będziesz miał na następny weekend
Super. :clap:
Przerwa na majówkę, jeśli 4go nie kliknie to ja to zrobię.
Nie 4tego, tylko do soboty. Ja i tak wcześniej nie zrobię.
Przepraszam Panowie za milczenie, ale niestety zmęczenie, brak snu i mnóstwo pracy nie majówka:/ jutro mogę wrzucić ale to chyba nic nie przyspieszy? Swoją drogą mam pytanie skąd hiszpański okręt atakował moje statki na wysokości Londynu?
Mefisto i tak wyjechał, to po prostu zrób sobie na spokojnie w przeciągu najbliższych dni, byle miał jak wróci.
Nie pamiętam dokładnie, ale chyba miałem zasięg z portu w Caen, żeby zaatakować
Proszę jednak MG o wykonanie rzetelnie tury za Innocentego. To już lekka przesada :P