Nie tak ostro bo System of a Down to co niby jak nie alternative metal i to zaj@#$sty co do całej reszty to taki "metal jak z koziej dupy trąba".
Wersja do druku
Nie tak ostro bo System of a Down to co niby jak nie alternative metal i to zaj@#$sty co do całej reszty to taki "metal jak z koziej dupy trąba".
Nie ma czegos takiego jak alternative metal:/
SoaD to syf poprostu, nic wiecej. Graja hard rock/nu metal tak jak drowning pool, swoja droga rownie cieniutki...Cytat:
Twoje zdanie, moje jest takie że są zaj$%^ści i tyle.
To temat o metalu, cenzurując przekleństwa (zresztą, jakie to przekleństwo...) tracisz -10 na byciu tró, natychmiast wypij pięć piw i beknij przeciągle na co najmniej 15 sek, by nadrobić utracony szacunek!! Stay heavy!
Gratuluję zejścia na tematy Drowning Pool czy Sabatonu w tym temacie. Proponuje skasowanie tego jako offtop ;)
Swoją drogą byłem na Asymmetry II i powiem, że Kylesa na brzmieniu traci okropnie na żywo, nie szło tego słuchać.
Drowning Pool to faktycznie gówno, ale co do SoaDu bym się kłócił. Mają dość specyficzny styl i większość ich kawałków to średniaki, ale np. Aerials, Toxicity, BYOB, Question, Tentative są ok.Cytat:
SoaD to syf poprostu, nic wiecej. Graja hard rock/nu metal tak jak drowning pool, swoja droga rownie cieniutki...
A co sądzicie o heavy/glam metalowej kapeli WASP? Słyszał ktoś? Są genialni wg. mnie, ostatnio w kółko ich słucham, polecam szczególnie http://www.youtube.com/watch?v=EZ1-tSsq9xk
Od kiedy? Oświeć mnie proszę.Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
Wiesz w ogóle na czym polega istota hard rocka? : pCytat:
Zamieszczone przez Volomir
Ale co zrobić jak Matatjahu wciąż wraca do tematu tych kapel? : pCytat:
Zamieszczone przez Wojownik z Lasu
Jak Wam się widzi nowe Soulfly?
Od zawsze. Kto niby wedlug Ciebie gra ten alternatywny metal? Bo wielki worek do ktorego wrzucisz mi zespoly, ktore graja troche inaczej od reszty to nie gatunek. No ale oswiec mnie;)Cytat:
Od kiedy? Oświeć mnie proszę.
Wiem, jak nazwa wskazuje, jest to ciezszy rock:P I sa to zespoly takie jak Led Zeppelin, Deep Purple jak i Disturbed, wiec o co chodzi?Cytat:
Wiesz w ogóle na czym polega istota hard rocka? : p
Stawianie Zeppelinów i DP w jednej linii z Disturbed jest odrobinę ryzykowneCytat:
I sa to zespoly takie jak Led Zeppelin, Deep Purple jak i Disturbed, wiec o co chodzi?
A do jakiego gatunku wrzuciłbyś takiego Mansona albo Korn?Cytat:
Od zawsze. Kto niby wedlug Ciebie gra ten alternatywny metal? Bo wielki worek do ktorego wrzucisz mi zespoly, ktore graja troche inaczej od reszty to nie gatunek. No ale oswiec mnie;)
A co było nie tak z brzmieniem? Dwie perkusje to za gęsto? Słyszałem że gitarzystka sama grała wszystkie partie, więc to też mógł być minus. Tak w ogóle to byłeś na całym Asymmetry, czy tylko w dniu kiedy grała Kylesa?Cytat:
Zamieszczone przez Wojownik z Lasu