Ogniem i Mieczem II, Renesans TW, Polish Kingdom, popatrz sobie w zbrojowni, a znajdziesz ją na pewno :D
Wersja do druku
Ogniem i Mieczem II, Renesans TW, Polish Kingdom, popatrz sobie w zbrojowni, a znajdziesz ją na pewno :D
a mam jeszcze jedno pytanko bo zauważyłem że są mody przenoszące nas na bliski wschód czy np. mody które przenoszą nas do Skandynawii czy jest mod w którym walczymy tylko we "Włoszech" plemionami włoskimi itd ?
Ja takiego moda nie znam, ale możesz popatrzyć na Total War Center, o ile znasz trochę angielski, to chyba największa baza modów pod każdego Total Wara.
ok dzieki poszukam
Ile do ataku i obrony dostaje komputer w zależności od poziomu trudności?( w podstawce i kingdoms)
Witajcie. Chciałbym w tym miejscu wszystkich nowych graczy chcących poznać zasady funkcjonowania gry Medieval II Total War jak również i starych wyjadaczy na mój kanał na youtubie gdzie to zacząłem prowadzić serię z tej gry. Nowi gracze z pewnością znajdą odpowiedzi na często zadawane pytania na forum, a starsi mogą ocenić moją pracę i moje spojrzenie na gre. Jeżeli administracja uzna, że mój post nie wnosi nic nowego do dyskusji lub też jest w jakiś sposób niezgodny z regulaminem jako, że jest to pewnego rodzaju reklama to jeżeli zajdzie taka potrzeba proszę go usunąć jednakże ja ze swojej strony nie mam złych intencji. Dziękuję za każdą możliwą ocenę i komentarz i pozdrawiam.
http://www.youtube.com/user/BlueNiko17?feature=mhee
Witam, mam pytanko jak się robi to co jest na tym filmiku http://youtu.be/sn-zRjLxkwY zaczyna się od 4:20 ustawia wojsko a potem tak migają te kropki i widać gdzie będzie stał oddział
chodzi mi o to miganie, jak się to robi
Cytat:
Zamieszczone przez devil162
trzymaj spację, i to nie powinno chyba migać :) przynajmniej u mnie nie miga...
dzięki :) już uzyskałem odpowiedz od autora filmiku :)
Mam dwa pytania (co stało się już tradycją):
1.Co zrobić, by podczas oblężenia zlać na taran wroga wrzący olej?
2.Czy Francja musi posiadać Edynburg żeby móc szkolić Gwardię Szkocką?