invulnerable_general X - nieśmiertelny generał (X – nazwa generała)
wpisujesz to w panelu podczas gry, który uruchamia się za pomocą tego przycisku ~
Wersja do druku
invulnerable_general X - nieśmiertelny generał (X – nazwa generała)
wpisujesz to w panelu podczas gry, który uruchamia się za pomocą tego przycisku ~
ten kod to ściema on nie działa już próbowałem i nawet gdzieś w temacie jakimś o tym było ze on nie działa
Jak sprawdzić poziom kampanii? podczas gry da się bo mam duże przeczucie ze zapomniałem zmienić z średniego na vh/vh. Sadzę tak gdyż walkki na mapie nie są jakoś specjalnie zaciętę julki zdobyły tylko segesticę i wyspę nie daleko ich a szczypiorki sycylię i jedno miasto pod kartaginą. Monarchia selucydów została zniszczona. Mam rok 249p.n.e.
W sumie mi też nie działa, choć powinien. Działa jedynie na mapę i kasę.
I dobrze Wam tak cziterzy :twisted: :lol:
Musisz miec dwoch generalow jednoczesnie(miasto lub armia polowa).Otwiersz karte jednego z nich i przeciagasz jego cechy na drugiego ;)Cytat:
Zamieszczone przez Alvadan
:shock: TO TAK MOŻNA???? a z życiem (wiekiem) tak działa?
Cechy? Może chodziło o gwardię przyboczną albo przedmioty. Bo cech raczej nie można przerzucać.
a nie można jakoś w plikach pogrzebać żeby generała odmłodzić?
Gdzie można znaleźć folder np z generałami?
Sierpownicy mają jakieś plusy w walce z kawalerią? Bo u nic na dole nic na ten temat nie pisze ale ale jak walne w nich kawalerią to padają jakby w falangitów od frontu uderzył (czyści sierpownicy bez żadnyc ulepszeń) gram brutusem atakuję generałem lub ekwitami (2-3 bvązowe belki oraz tarcza i ten mieczyk na brązowo o chodzi gram na vh/vh
Jak grasz na vh to nie ma co się dziwić :)
Komputer z automatu dostaje +7 do obrony, ataku i morale, więc ci sierpownicy mają jąkby złote belki ;)
Poza tym to ciężka piechota, więc musi być trudniej niż przy ataku na łuczników czy harcowników. ;)