A ja troszkę zmienię temat a tak w ogóle cześć wszystkim dawno nie zaglądałem, ale do rzeczy. Czytałem gdzieś tutaj o pokojowym przejęciu państwa poprzez wżenienie się w rodzinę królewską. Jednak na jakiej zasadzie to działa, gdyż jeśli księżniczki uwiodą kogoś z dynastii trafia on do nas jako członek rodziny. Jednakże czy on dalej jest członkiem rodzinny swojego państwa czy może pozostać jego dziedzicem itp. Wiem, że to trochę dziwne, lecz czytałem gdzieś, że ktoś przejął Cesarstwo Bizantyjskie poprzez to, że skończyła się im linia królewska i pozostali tam jego państwa tylko przedstawiciele ;p U mnie wygląda to tak, że gram Polską jest rok 1116 około 70 tury gram na Stainless Steel 6.0 czystym bez sub modów. Podbiłem Ruś Kijowską i Litwę, lecz od początku gry wżeniam wszystkie księżniczki na Węgry. Niemcom skończyła się już dynastia a królestwo Węgier jest już wykończone wojną z Bizancjum i praktycznie niedługo wymrze ich rodzina królewska, i co teraz czy uda mi się ich przejąć pokojowo czy też nie ?? W sumie, jeśli nie uda się zrobię to samo, co ze wschodnimi sąsiadami :P