Na 6. Tak leciała, ale chyba reklama :lol: :lol:
Wersja do druku
Na 6. Tak leciała, ale chyba reklama :lol: :lol:
nie, nie mylisz się
http://www.filmweb.pl/film/Ucze%C5%84+c ... 008-323371
Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
W mordę misia, na pewno oglądaliśmy ten sam film? Ja przy najszczerszych chęciach nie dałbym mu więcej niż 2...Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
Kierowałem się trochę tym, że nie ma z czym go porównać. W kinach lecą same Disco Robaczki niestety :/
Jeśli Jackson nie będzie tylko odcinał kuponów od WP, to może mu się udać. A Silmarillion (też uważam za ciekawszy od WP) wyobrażam sobie tylko w formie serialu.Cytat:
Zamieszczone przez Iron_Marcin
jeżeli chodzi o filmy, to są gusta i guściki. ja subiektywnie dzielę filmy na dwie kategorieCytat:
Zamieszczone przez MicCal
-rozrywkowe
-ambitniejsze (lub aspirujące)
i wg. tych kryteriów staram się oceniać filmy. jeżeli idę na film rozrywkowy, np. Transformery lub Avatara, to staram się ocenić, jak bardzo 'rozerwany' ( 8-) ) byłem po seansie. jeżeli zaś idę na film o ambicjach sięgających odrobinę wyżej, np. dopiero niedawno obejrzałem Kochanice Króla, to oceniam muzykę, scenografię, kostiumy, grę aktorską etc.
Predateurs jeszcze nie widziałem, może kiedyś się skuszę. Osobiście jednak uważam, że ta tematyka skończyła się na Predateur 2.
No też byłem tego pewien, choć wiem, że nie należy tych dwóch filmów porównywać :P Choćby z tego powodu, że to był jakiś dwuodcinkowy nudny film, a ten kinowy ... no cóż, nie będę się wypowiadał bo nie oglądałem ale na pewno najlepszy :D
Krzyżak jesteś chyba zamulony w filmach kinowych, jak dotarłeś dopiero do avatara :lol: Radzę pooglądać, bo u mnie już nie Robin Hooda ,a szkoda bo bym jeszcze obejrzał chodź mam go na płytce ;). Co do Predators i Ucznia to należy porównywać, np. Uczeń był dziecinny, prerators trochę głupi..
(?fabuła?)
Uczeń się rozpoczyna od zwykłego chłopa który ocala świat i na końcu chodzi z dziewczyną która mu się podobała przez cały film, czyli tak samo jak transformers, natomiast predators wydawał się krótki, dziwny trochę jak np. że lekarz chciał zostać, i murzyn był zły. Nie wiem jak zginął więzień i ten pierwszy, ponadto mieli nie skończoność amunicji nawalali na chama i potem jeszcze pływali z tym. A film się skończył tak samo jak ten z Arnoldem, dżungla, błoto i siekierka.
Dobra nie będę więcej pisać o fabule, bo znowu będziecie płakać ;)
Nie, nie jestem zamulony ale po co mam jeździć na filmy, które mnie nie interesują ? :roll: Nie pojadę na jakieś transformers bo rzygać mi się chcę jak widzę roboty itd :D
BTW ten transformers to przykład ...
Uczeń? Predarors? Incepcja? Robin? Jak to cie nie interesuje, to mogę ci kupić bilet na shreka albo disco robaczki ;)