-
Hmm,to by było bardzo dziwne,wydawało mi się że Imperium czy Bretonnia normalnie rekrutowały swoje wojska ale przyznam szczerze,że wielkiej uwagi temu nie poświęcałem. Jeżeli faktycznie tak się dzieje to przydałoby się znaleźć na to jakiegoś moda bo to idiotyczne.
-
Działą tylko rekrutacja globalna. Reszta jest zablokowana.
Specjalnie zagrałem jedną grę sojusz z Kislevem i Karak Drak i patrzyłem co robią. Jak stracili wszytkie armie to nie zwerbowali żadnej nowej. A regionów mieli jeszcze parę.
-
Warhammer 2 grywalny od 9:30 rano 28. września naszego czasu.
-
Wygląda na to że po wybraniu poziomu trudności: bardzo trudny i legendarny to nasi przeciwnicy dostaną dodatkową armie lub jednostki. Tak że walka z nimi od razu będzie wymagająca. Ale po ich pokonaniu reszta powinna być bez zmian.
-
Chyba pierwsza recenzja drugiej części na polskim portalu:
http://www.gram.pl/artykul/2017/09/2...ammer-ii.shtml
Wygląda na to, że w temacie SI w dalszym ciągu bez szału...
-
Technicznie rzecz biorąc jest też już wersja Temera
http://totalwar.org.pl/total-war-war...ja-sary-temer/
A wersja wideo chyba się ładuje.
- - - - - - - - -
Preload już jest.
-
Faktycznie, nie widziałem wcześniej recenzji Temer. W każdym razie może się komuś przydać, by pomóc wyrobić sobie opinię przed zakupem.
-
-
Można już pobierać grę w trybie preload. Jakieś 25,6 GB ;)
-
Przychylam się bardziej do recenzji Pampy - w pełni odczucia podobne, choć multi muszę sobie obadać - zwłaszcza FFA.
-
Pampy recenzja wydaje się bardziej obiektywna bo z recenzji Temer,cytując Tuffa odnośnie innej recenzji jej autorstwa - wylewa się morze lamentu i od razu widać wyraźną niechęć do serii. Czy zasłużenie to już sam ocenię w czwartek i wtedy będę mógł powiedzieć,który autor bardziej trafił w moje odczucia. Żeby nie było,że tylko krytykuję jedną stronę - recenzja Temer jest na pewno bardziej przejrzysta i przyjazna do czytania,u Pampy zabrakło mi podrozdziałów i opisania także innych frakcji,skupił się na samych Skavenach a w grze są przecież jeszcze 3 rasy o których warto by chociaż pokrótce coś napisać tak jak to zrobiła Temer.
-
Panowie, mam prośbę. Ktoś może wie jak dodać Norskę po zakupie pudełka drugiej części? Podobno do tygodnia po premierze miała być niby takim bonusem. ;)
-
Nie dostałeś kodu steam przy zakupie?
-
Nie, i z tego co widzę po forum nie byłem w tym odosobniony. Podejrzewam, że pokpili sprawę i nikt przy zakupie pudełka przez stronę empiku, a potem odbioru w salonie nie otrzymał klucza. Pisałem już w innym wątku, że po rozmowie z panią z infolinii mam otrzymać kod na maila. Czasu nie jest wiele na aktywację, więc w razie problemów będę im uprzykrzać życie telefonami. :D
-
Czemu nie ma połączonej mapy do zagrania? I czy można robić achievki, takie jak np wybudowanie jakiegoś budynku specjalnego w kampanii wieloosobowej?
-
Bo połączona mapa miała wyjść później, bodajże około miesiąca po premierze dwójki, pod warunkiem że masz i jedynkę. Na początku nie będzie w niej Norski, zostanie dodana później.
-
Niedługo jesienna wyprzedaż to może dadzą dlc do warhammera pierwszego chociaż na -66% lub -50% więc pytanie które DLC z tych płatnych są warte kupienia jako pierwsze, bo przy mniejszej przecenie pewnie mniej kupie, nie licząc Norski którą już mam i krwi
-
Jak lubisz zielonych i krasnale to najlepsze w stosunku cena/zawartość jest "king and the warlord" bo dodaje dwie nowe sub-frakcje do gry. Jak jesteś graczem multi to przydatne będzie "grim and the grave",jak nie będziesz grał na multi to nie kupuj bo do single wnosi bardzo mało. Za -50% możesz jeszcze pomyśleć nad leśnymi elfami lub zwierzakami ale ja kupiłem tych pierwszych za właśnie -50% i nie do końca było warto w mojej ocenie. No i oczywiście chaos,który po usprawnieniach jest całkiem przyjemną frakcją do gry ale tu już trzeba lubić mechanikę hordy i styl gry opierający się wyłącznie na niszczeniu wrogich prowincji(ze zwierzakami jest zresztą tak samo).
-
Przecena na Warhammer'a 1 (50% ceny) i wszystkie DLC do niego oprócz Norski (33% ceny). Obniżka kończy się 30. października o 19:00 naszego czasu.
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...3d&oe=5A6B34DA
-
Bardzo słaba przecena. Tyle czasu po premierze i DLCki tylko -33%.
-
Nie no to są jakieś jaja bo mialem nadzieję na 50 by w końcu zainwestować w zwierzoludzi oraz chaos(1 tw którego nie kupiłem na premierę), a teraz będę się zastanawiał czy warto do końca miesiąca;/
Pisane z telefonu, btw fajną macie wersję mobilną
-
Może na black friday, albo na święta będzie większa przecena
-
Wraz z nastaniem poniedziałku kończy się oferta z Gamesplanet.com, w której znajdujemy Warha 1 przecenionego o 50%, a WH2 - o 5%. Reszta Total Warów z obniżką o 75%.
Wchodzą w to wszystko też dodatki.
-
wh 1 DLC 33% a Norsca 10% więc w zasadzie taka sama przecena jak na steamie jeśli chodzi o 1 część