Nie instalujcie przez Steam, tylko z plyty. Przy dobrym kompie trwa to parenascie minut...! Hej katany w dlon... ;)
Wersja do druku
Nie instalujcie przez Steam, tylko z plyty. Przy dobrym kompie trwa to parenascie minut...! Hej katany w dlon... ;)
Po instalacji jeszcze jest 1 GB danych do sciagniecia
568,4 MB w moim przypadku trzeba było jeszcze ściągnąć.
Posiadacze wersji kolekcjonerskich i specjalnych niech pamiętają, że po skończeniu instalacji muszą dodać nową grę steam i wpisać kod z karteczki z 'ekskluzywnymi materialami dlc' (wygląda podobnie jak okładka pudełka na płyty).
Do zobaczenia w Japonii! :D
Mi zostało do pobrania przy mojej zwykłej wersji około 600MB, idzie pełną prędkością 1,4MB:D
----------------
Dokładnie 569,1 MB ;)
----------------
Multiplayer:
-podoboje awatara
-kampania mulitplayer
Zwykłego trybu z poprzednich części nie ma? Turnieje :cry:
----------------
Legendarnego poziomu trudności nie uświadczymy w własnych bitwach.
Włożyłem płyte z Shogunem,przeszło chwilka instalacji i krzykneło że Steam nima czasu zająć sie moją sprawą-poczem zaczoł sciągać z neta.CZ sciąga aktualizacje cz cało gre?
mam podobna sytuacje. Zamiast z plytki to przerwal i wywalil komunikat "Serwery steam sa zbyt zajete aby zajac sie twoja sprawa" i zaczyna ciagnac po steamie pelna wersje.
Rozwiazanie:
Sproboj jeszcze raz mi pomoglo i gra sie juz instaluje! :)
Cytat:
Zamieszczone przez maryjan1001
TUTAJ masz rozwiązanie :!:
działa.
dałem odinstaluj i za 2 razem poszło.
za 1 razem chyba za wielu sie wbijało na steama...
pzdr
Zawsze przy większych premierach steam jest przeciążony. Opiszcie potem swoje wrażenia z gry :P Ciekaw jestem jak to wszystko działa ;)
Tak a propo, w demie pare razy pojawił sie komunikat iż jakiś tam klan w tych trudnych czasach "przeszedł" na chrześcijanizm. Jednak ja nie umiałem znaleźć takowej opcji, można od tak za pomocą kilku klików zmienić wyznanie czy trzeba jakoś inaczej żmudnie to robić?