Na pewno nic nowego.Ostatni patch jaki wyszedł do NTW był z 2 lipca 2010 roku.Jak w menu głównym będziesz miał wersję 1.30 to masz grę po ostatnim patchu.
Wersja do druku
Na pewno nic nowego.Ostatni patch jaki wyszedł do NTW był z 2 lipca 2010 roku.Jak w menu głównym będziesz miał wersję 1.30 to masz grę po ostatnim patchu.
Może ktoś z tego działu zainteresuje się tą ankietą http://forums.totalwar.com/showthread.p ... -DLC/page6. Jej celem jest przekonanie ludzi z CA aby odblokowali jako Dlc jednostki z Napoleona Total War , które obecnie można zakupić jedynie z edycją kolekcjonerską
(chodzi o ,, Heroes of Napoleonic Wars " i jednostki z pre-orderu gry) . :D
No, no, no ciekawa akcja, ale wątpie w to, by Panowie z CA odblokowali jednostki z DLC. Pieniądze zawsze grają główną rolę i dlatego jednostki nie zostaną odblokowane. Chyba, że zdarzy się cud. Wtedy liczyłbym, na odblokowanie jednostek DLC w Szogunie. Jednak to jest mało realne, wręcz niemożliwe.
Witam nie wiem gdzie napisać, ale mam problem. Otóż powróciłem do serii Total War po kilku latach. Wybór padł na Napoleona, gdyż czytałem o nim same pochlebne recenzje. Empire sobie odpuściłem, a wcześniej grałem we wszystkie części. Gra naprawdę świetna, gdyż lubię małe teatry działań, bo wiem że wtedy okres będzie najbardziej dopracowany w grze - nie pomyliłem się. Teraz do rzeczy, jestem w kampanii Włoskiej mam zdobyć Turyn. Przeciwnik dosyła mnóstwo armii i walki są zażarte (Napoleon już 3 razy został ranny), moje pytanie jest takie: czy to bug czy coś, ale jeśli bitwa ma posiłki w postaci jednego oddziału to on nie potrafi wjechać na mapę bitwy tylko stoi na krańcu i czeka, może ktoś wie dlaczego?. Druga sprawa mam platynową kolekcje i tam jest kod do jednostek elitarnych, jak je odblokować, gdzie mam wpisać ten kod? Przy instalacji gra chciała tylko ten jeden kod instalacyjny do właściwej gry. Z góry dzięki za odpowiedź.
Jeśli chodzi o posiłki.W grze maksymalnie można sterować 20 jednostkami.Jeśli któraś zostanie rozgromiona to automatycznie jedna jednostka z posiłków wchodzi z tą rozgromioną.
Kod do elitarnych jednostek wprowadzić możesz steam->gry->aktywacja produktu steam->Dalej->Zgoda->wpisujesz kod i zatwierdzasz.
Dzięki za odpowiedź, piszę z pracy, ale problem z posiłkami dalej mnie nurtuje, gdyż w tych bitwach dowodziłem na pewno mniejszą ilością jednostek. Zresztą wczoraj miałem kolejną bitwę o Turyn i komputer miał ten sam problem, jego wszystkie oddziały uciekły, a został ostatni jako posiłki i też nie potrafiły wejść do walki. Dopiero jak zacząłem do nich strzelać to po jakimś czasie weszły do walki. Ktoś ma podobnie?Cytat:
Zamieszczone przez Rue
Czy da sie zmienic wladce panstwa nie zmieniajac ustroju. ? I ile razy mozna wogule wywolywac rewolucje. ?
Z gory dzieki za odpowiedz.
Tylko przez rewolucję(zmiana ustroju) lub przez śmierć.Rewolucje są bez ograniczeń.
Czy idzie cos zrobic zeby moj dany krol byl leszy mial wiecej gwiazdek i jakies premie dawal ? bo nigdy nie mialem krola z 4 gwiazdkami, ale za to z 2. U generalow za wygrane bitwy dostaje sie rozne premie. A jak to dziala u krola czy to zalezy jak bede poanstwem zadzic. ? Czy trzeba czekac na jakis cud ?
Raczej to ostatnie.