Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
To są jacyś chętni żeby zostać MG w: :?:
- WKO 31
- WKO 33
- MKO 26
Marat - skoro rezygnujesz z bycia MG w różnych KO, to może zrezygnuj też z bycia członkiem Kolegium KO :?:
Bo potem Kolegium się zasłania, że nie chce im się podejmować decyzji za MG, którego nie ma, a sami dajecie zły przykład.
===================================
Swoją drogą - mam ostatnio mało czasu, więc zdecydowałem się oddać część KO. Gdyby ktoś chciał przejąć następujące frakcje po mnie, to zgłaszajcie się do mnie na GG i na PW (tam wyjaśnię szczegóły sytuacji). Dodatkowo jeśli będzie więcej niż jeden chętny, to sam zdecyduję komu oddam:
- Sycylia - MKO 22
- Dania - WKO 32
Obie frakcje są w bardzo dobrej sytuacji, szczegóły podam zainteresowanym na GG lub na PW.
Cytat:
Zamieszczone przez Domen
Bo potem Kolegium się zasłania, że nie chce im się podejmować decyzji za MG, którego nie ma, a sami dajecie zły przykład.
:shock: :o :lol: :?
kolegium nie będzie podejmowało decyzji w poszczególnych kampaniach bo ono od tego nie jest :roll: gorzej jak do ściany
Chodzi mi o to, że jeśli ktoś abdykuje z funkcji MG, to powinien też abdykować z Kolegium. W końcu to jeszcze bardziej odpowiedzialna funkcja.
I po co ta wuchta emotikonek, skoro nie zrozumiałeś w ogóle, do czego piłem.
Cytat:
Swoją drogą - mam ostatnio mało czasu, więc zdecydowałem się oddać część KO. Gdyby ktoś chciał przejąć następujące frakcje po mnie, to zgłaszajcie się do mnie na GG i na PW (tam wyjaśnię szczegóły sytuacji). Dodatkowo jeśli będzie więcej niż jeden chętny, to sam zdecyduję komu oddam:
- Sycylia - MKO 22
- Dania - WKO 32
Przy okazji, zanim ktoś się znajdzie, to proszę w turach które będziesz wykonywać w tych KO, nie wchodzić na mój teren.
O moje członkostwo w kolegium się nie martw, może do wieczora nada ktoś komunikat, bo ja jako zwykły gracz nie mogę :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez Domen
I po co ta wuchta emotikonek
emoty bardziej działają na wyobraźnie przez co łatwiej tobie wyobrazić sobie moje emocje :geek:
Cytat:
Zamieszczone przez Domen
skoro nie zrozumiałeś w ogóle, do czego piłem.
ciężko zrozumieć osobę nie rozumiejącą tak wielu kwestii(np.do czego stworzono kolegium) :ugeek:
Pop - zniknąłeś na długi czas z KO (bez słowa, bez wyznaczenia zastępców do swoich KO), nagle wróciłeś, jakoś wyprosiłeś, żeby cię nie wpisywali na Czarną Listę łaskawie, kilka dni temu wybrali cię do Kolegium, i już nagle wiesz najlepiej, do czego stworzono Kolegium.
Pogratulować.
Poza tym ja nie do tego piłem, tylko do dawania złego przykładu przez członka Kolegium.
Swoją drogą ciekawe:
Dwóch niedoszłych banitów, którzy zostawili swoje KO bez słowa a potem wybłagali, żeby ich na CL nie wpisać, zostało członkami Kolegium.
Cytat:
Zamieszczone przez Domen
Pop - zniknąłeś na długi czas z KO (bez słowa, bez wyznaczenia zastępców do swoich KO), nagle wróciłeś, jakoś wyprosiłeś, żeby cię nie wpisywali na Czarną Listę łaskawie, kilka dni temu wybrali cię do Kolegium, i już nagle wiesz najlepiej, do czego stworzono Kolegium.
no niestety ale się mylisz mój drogi graczu idealny bowiem cześć kampani oddałem na kolejną się znaleźli zastępcy ew.sojusznicy jedynie wk32 została może jeszcze trochę uszczypliwości na mój teamat? ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Domen
Dwóch niedoszłych banitów, którzy zostawili swoje KO bez słowa a potem wybłagali, żeby ich na CL nie wpisać, zostało członkami Kolegium.
no właśnie a tu taki domen-wspaniały i odpowiedzialny gracz dający wszystkim przykład przydziału nie dostał(czyżby jakiś układ???)
Cytat:
Zamieszczone przez Domen
Poza tym ja nie do tego piłem, tylko do dawania złego przykładu przez członka Kolegium.
zły marat zrezygnował zapewne jesteś zadowolony z tego
Cytat:
jeszcze trochę uszczypliwości na mój teamat?
Dlaczego nie. W końcu to nie ja zacząłem miotać uszczypliwościami, tylko nasz świeżo upieczony, Jaśnie Oświecony Kolegialista.
Cytat:
zły marat zrezygnował zapewne jesteś zadowolony z tego
Szczerze mówiąc nie, bo Marat nie jest zły.
Cytat:
cześć kampani oddałem na kolejną się znaleźli zastępcy ew.sojusznicy jedynie wk32 została
Sorry ale w WKO 33 to ja znalazłem zastępcę na twój Nowogród, więc niestety ale mijasz się z prawdą w żywe oczy...
Cytat:
Zamieszczone przez Domen
W końcu to nie ja zacząłem miotać uszczypliwościami
odniosłem z grubsza inne wrażenie albowiem od paru dni następują ataki na byłego już członka kolegium które miejsca mieć nie powinny i nie dziwie się mu że zrezygnował
Cytat:
Zamieszczone przez Domen
Szczerze mówiąc nie, bo Marat nie jest zły.
a to nowość
Cytat:
Zamieszczone przez Domen
Sorry ale w WKO 33 to ja znalazłem zastępcę na twój Nowogród, więc niestety ale mijasz się z prawdą w żywe oczy...
Cytat:
Zamieszczone przez pop517
się znaleźli zastępcy ew.sojusznicy
kłamie w żywe oczy? a gdzie tu kłamstwo
znalazłeś następce to prawda potem jednak zmieniłeś politykę tego kraju i ponownie mi proponujesz ową frakcje dziwne że odmawiam c'nie?
Cytat:
albowiem od paru dni następują ataki na byłego już członka kolegium
Przez parę dni to ja na forum nie wchodziłem Kolego - konkretnie 8 i 9 marca nawet nie zajrzałem.
Więc nie bardzo wiem, o jakich atakach mówisz - możesz mnie oświecić :?: