nazgol może zdradzisz parę jakiś tajnych informacji związanych z EBII?:P
Wersja do druku
nazgol może zdradzisz parę jakiś tajnych informacji związanych z EBII?:P
O ile pamiętam w EB I sporą cześć armii buntowniczej stanowiła jednostka uzbrojona w pałki i miotająca kamieniami - raczej słaba. W każdym razie te super armie to moim zdaniem nie błąd a zamierzone działanie - jedna z metod podwyższenia stopnia trudności gry. Mało finezyjna, ale skuteczna :)Cytat:
Zamieszczone przez Coloman
Nie wiem, nie znam się, w każdym razie nie spotkałem moda do Rome'a czy Medievala, w którym państwa zachowywały by się racjonalnie podczas negocjacji pokoju. Poza jednym. Gdy się nie graniczyło bezpośrednio z wrogim krajem dość łatwo podpisywały rozejm status quo, a nawet płaciły skromny trybut. Mnie też to wszystko irytuje, ale tak to widzą ludzie z Creative Assembly.Cytat:
Zamieszczone przez LEGION
W teamie EB chyba panuje zakaz rozpowszechniania tajnych informacji, więc Nazgool zbyt wiele nam powiedzieć nie może.Cytat:
Zamieszczone przez arcyżużel
Chodziło mi o tajne informacje które może ujawnić :P
A znasz jakieś tajne informacje, które można ujawnić? :oCytat:
Zamieszczone przez arcyżużel
Może wikileaks coś podrzuci. 8-)
Namiastkę normalnej dyplomacji można uzyskać dzięki modowi Force Diplomacy. Jak nacja jest pokonana, to pokój jest dosyć trwały. Natomiast jeżeli ma jeszcze siły, to tak czy siak zaatakuje. Ogólnie zawsze można nie podbijać prowincji które są potrzebne do spełnienia warunków zwycięstwa przez wrogą nację. Oczywiście do czasu, aż nie pokonamy innych wrogów. W innym wypadku będą na nas napadać co chwila.
Ale wy mało finezyjnie traktujecie język, chodzi mi po prostu o tajne informacje które już nie są tajne, czyli jakieś newsy od moderów produkujących EBII.:P
To przecież Nazgool zaraz wrzuca takie newsy... :roll:
chyba ze drzemie :P
Nie drzemie tylko jest lekko zapracowany ;). Ciekawa ta forma tajemnicy, która już nie jest tajemnicą :P W każdym razie nic się nie bójcie, prace trwają. Krok po kroku idzie to wszystko do przodu. Niedługo skończymy wszystkie jednostki przewidziane w pierwszym wydaniu modyfikacji. Po naszym apelu, zgłosiło się kilku skrypterów i prace posuwają się do przodu w tym departamencie. Z drugiej strony skrypterów nigdy za dużo, więc jak ktoś jest chętny do współpracy lub może podać namiar na kogoś takiego, to będę bardzo wdzięczny. Do ekipy ostatnio dołączyła jeszcze jedna osoba z naszego forum, ale to się ewentualnie sam pochwali :) Ok, wracam do teksturowania :)
Można wiedzieć ile pipoli na EBII ślęczy?:P, bo jak stara prawda powiada jak jest przymało ludzi to z pustego nawet Sulejman wspaniały nie pomoże :P