Dobrze, mam. Nawet po naszemu z enki :) nic nie zacina itp.
edit : Zajeb*** oprawa kibiców Milanu
Wersja do druku
Dobrze, mam. Nawet po naszemu z enki :) nic nie zacina itp.
edit : Zajeb*** oprawa kibiców Milanu
łął. wow. juz Ronaldinho, Becks wrzutka i gol. :D ale to będzie mecz.
lol wogóle nie istniejący Manchester strzela bramke :|
W Lyonie Olympique prowadzi 1:0 z Realem. Czyżby powtórka z historii?
W Mediolanie już 2:1. Gola strzela Rooney.
No i 3:2, Rooney 2 bramki, pomylona czerwona dla Carricka.
/edit
Piękna bramka Fabiańskiego.
http://wiadomosci.onet.pl/2130424,11,ki ... ,item.html
:lol: a ja piję krew. super akcja policji, tylko że to wcale główni organizatorzy nie są. ale nasze polskie media, nie radzę czytać. :lol:
nie rozumiem co komuś ustawki przeszkadzają ? ustawiają się w lasach, na parkingach itp. nikt niezainteresowany nie wie nawet o grillowaniu.
na siłę też nikt nie idzie się bić. chcą to się ustawiają, tyle. ale to Polska :roll:
najlepsze jest to, że gdyby nie fakt, że ktoś tam handlował, to nie byłoby podstaw do zatrzymania :lol:
hhahahahahahha zmusiłem się do obejrzenia tej uwagi hahahahha znawcy kur@# ma# hahahahah a ten ciota pies też popis wiedzy hahahahXD nie no nie mogłem leżałem ze śmiechu (niewiem może ja źle usłyszałem ale palneli "z Werderem Berlin " XD ahhhh jak dobrze że sam jestem kibolem i wiem jak jest naprawdę, no nic ITI patataj
Weź przestań, durnie do kwadratu a ja jestem pewien, że ITI maczało w tym swoje brudne parchate paluchy. Pamiętasz tekst jaki tam walnęli, że kontrolowali sprzedaż biletów i nikt bez nich nie mógł kupić wejściówki? To pogrobowce tego, ze z jakieś dwa lata temu Lech wpuścił nas jak dostaliśmy "zakaz" (pseudozakaz) od ITI w wymiarze 1500 osób. Teraz okazuje, się, że kur** kontrolują sprzedaż biletów. Takich smaczków jest tam więcej.
podobno jak wymieniali kosy, to pies jebnął GKS Wrocław :lol: :lol: muszę to zobaczyć. :lol:
podobno filmik arki też był, pokazywali vlepki hooligańskie haha. aa i Werder Berlin ;)
cytat z naszego forum
Cytat:
Jak ja wchodziłem na stadion? Przecież o tym kto wejdzie na stadion decydowali chuligani, a ja najnormalniej w świcie, jak na kulturalnego człowieka przystało kupowałem sobie bilet w kasie - na trybuny wchodziłem bez problemu.
Więc wychodzi na to, iż panie w okienkach biletowych to chuligani(chuliganki?) pierwsza klasa ;)