Wątpię, by dodali, skoro już wypuścili dziadowski End Times i Age of Sigmar. Poza tym Tilea w Dogs of War miała parę najemników bezpośrednio stamtąd (5 edycja). Wątpię, by to połączyli z Chaosem, skoro w 7 edycji mieli osobny AB.
Wersja do druku
Wątpię, by dodali, skoro już wypuścili dziadowski End Times i Age of Sigmar. Poza tym Tilea w Dogs of War miała parę najemników bezpośrednio stamtąd (5 edycja). Wątpię, by to połączyli z Chaosem, skoro w 7 edycji mieli osobny AB.
To mielibyśmy pusty półwysep opanowany przez rebeliantów? Tam aż prosi się o jakąś frakcję.
Albo dadzą Estalię pod kontrolę Bretonnii (kolejny dziwny numer CA możliwy). Tilea pewnie będzie składać się z jakiś jednostek z 5 edycji Psów Wojny.
Tilea ma coś na kształt własnego AB. To znaczy konkretnie jest to AB najemników, w większości albo z Tilei się wywodzących, albo operujących na tym terenie.
O tym właśnie mówiłem, Asur ;) Czyli sprawa Tilei załatwiona - co do Księstw Granicznych to myślę, że to też nie problem. Wystarczy skorzystać ze słabego podręcznika RPG Renegade Crowns. A więc tylko Estalia jest ostoją problemu TW: Warhammer.
Akurat taki problem to nie problem. Jako że nie ma AB, to co cokolwiek tam nie dadzą nie będzie sprzeczne z lore :D
O tym nie pomyślałem ;) - Pewnie będzie coś na wzór tego co jest w RPG. Ot parę miast na krańcu mapy walną ;)
Mówisz, parę wiosek... a jakie jednostki im dadzą? Komu dadzą Estalię? Pamiętaj, że tu liczą się tylko oficjalne produkty, a nie twory M. Eliassona.
Ale białej plamy tam nie walną przecież. GW razem z CA coś wymyślą pewnie. ;)
Oby też wymyślili to jako AB, bo byłoby lepiej, gdyby dodali jakieś państwo w Estalii, jakieś jednostki i figurki.